Inscripció taller Roda d'instruments - juliol 2019
El nens poden conèixer i interactuar amb diferents instruments com el piano, la guitarra, el violí, el violoncel, la flauta travessera, el saxofon, el clarinet, la trompeta, la bateria, etc. La roda d’instruments permet tenir un primer contacte amb diversos instruments abans de fer la selecció de l’instrument a cursar i descobrir tots els instruments de l’orquestra. Dirigit a nens de 5 a 7 anys.
Duració del curs: 1a setmana 1 i 3 de juliol de 17:30 a 18:30h / 2a setmana 8 i 10 de juliol de 17:30 a 18:30h.
Us hi esperem!
Nom i cognoms (mare o pare) *
Your answer
Nom i cognoms del nen/a *
Your answer
Data de naixement del nen/a *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Quantes sessions vols realitzar? *
Dubtes, suggeriments, preguntes...
Your answer
Forma de pagament
La inscripció al taller es farà efectiva un cop realitzat el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte indicat: ES21 0019 0256 5640 1001 1906 - Deutsche Bank. En el concepte s'ha d'indicar el nom del taller (Taller Roda d'instruments) més el nom i cognoms de l'alumne/a.
Autoritzacions
Autoritzo a que les fotografies i vídeos que es realitzin durant el curs i en audicions i concerts al meu fill, puguin ser utilitzades als diferents canals de l'escola. (Xarxes socials, vídeos, Youtube, etc.)
Autoritzo que les dades formin part del fitxer
Protecció de dades
Segons compliment del nou Reglament General de Protecció de Dades 2018, les dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer sota la nostra responsabilitat amb finalitats de gestionar la fitxa de l'alumne a nivell escolar i per possible prospecció comercial en productes i serveis que ofereix A Tempo, Estudis Musicals. En cap cas cedits a tercers.Tenen dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de la informació que els concerni escrivint e-mail a info@atempo.net
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy