Sponsorformulier atelierroute KunstRondeVenen 2019
Fijn als u KunstRondeVenen editie 2019 wilt ondersteunen met een financiële bijdrage of wilt helpen in natura (wees ook creatief!). U kunt hier onderstaand formulier voor gebruiken. Als u vragen heeft over de mogelijkheden tot sponsoring van KunstRondeVenen, dan kunt u contact opnemen met Henny Woud (0297 264198).

De 4e editie van atelierroute KunstRondeVenen vindt plaats in het laatste weekend van mei, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019. Vrijdagavond 24 mei is er een speciale openingsavond op de centrale startlocatie waar van elke kunstenaar één werk hangt. Als sponsor ontvangt u een uitnodiging om bij dit openingsprogramma met expositie en live optredens van dans en muziek aanwezig te zijn. Als sponsor (vanaf 50 euro) krijgt u een vermelding op de website. Als hoofdsponsor (vanaf 500 euro) krijgt u ook een vermelding op de routefolder, posters en advertentie(s).

Email address *
Naam bedrijf/sponsor *
Gebruik a.u.b. de naam zoals u ook vermeld wilt worden.
Your answer
Naam contactpersoon *
Met wie kunnen we contact opnemen voor details?
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Gesponsord bedrag of dienst *
Wat wilt u bijdragen? Alles is welkom, groot of klein, geld of natura! Vanaf een waarde van 500 euro bent u hoofdsponsor.
Your answer
Voorwaarden
1. Het gesponsorde bedrag zal uitsluitend gebruikt worden voor atelierroute KunstRondeVenen. 2. Uw bedrijfsnaam zal worden genoemd in de promotie van het evenement (tenzij u aangeeft dat u dat liever niet heeft). 3. Als het evenement door onvoorziene omstandigheden niet tot stand kan komen, zal het bedrag teruggestort worden op uw IBAN-rekeningnummer:
Your answer
Nog ideeën, vragen of opmerkingen?
Heeft u nog vraagtekens bij de mogelijkheden van sponsoring of juist ideeën met betrekking tot uw eigen sponsor-bijdrage? Dan kunt u dat hieronder kwijt. De organisatie zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Als u al een bedrag weet waarmee u KunstRondeVenen wilt sponsoren dan kunt u uw bijdrage overmaken op NL85 RABO 0314 7452 89 t.n.v. KunstRondeVenen o.v.v. uw bedrijfsnaam en ‘Sponsoring KRV2019’.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Tweed.