Oostermaet 2.2 Enquête 2020
Beste MTB liefhebber,

Waarschijnlijk ben je bij deze enquête uit gekomen omdat je fietsliefhebber bent.

Deze enquête gaat over onze MTB routes in Salland en heeft betrekking op de 'upgrade' van de Rode Route - Oostermaet. Ofwel, het verleggen van een saai deel naar een nieuwe stedelijke lus met uitdaging en spektakel. Zowel het onderhoud als de uitbreiding wordt door de onderhoudsgroep 'De Oostermaetjes' gedaan.

De Oostermaetjes zijn Rayon Rood van de Stichting MTB Salland (SMS) welke eind 2019 is opgericht vanuit het samenwerkingsverband van de groene, rode, paarse en zwarte route i.s.m. het IJssellandschap. In het bestuur van deze stichting zitten de vertegenwoordigers van deze routes aangevuld met leden van de lokale fietsverenigingen. Naast de aansturing van het onderhoud worden ook algemene zaken geregeld zoals financiering, vergunningen, MTB stickers, verzekering en subsidie. Ook is afstemming met eigenaren van de grond, vergunningverleners omwonenden is belangrijk. En niet te vergeten: de communicatie met fietsers en vrijwilligers.

Om ‘onze’ MTB routes mooi te maken en te houden is alle hulp meer dan welkom. Met deze enquête willen we pijlen welke hulp er beschikbaar is bij onze fietsers.
Hulp is absoluut noodzakelijk om de routes op niveau te houden en te verbeteren. Daarom het vriendelijke verzoek deze enquête in te vullen. Met de resultaten, jullie input dus, willen we een beeld krijgen over de bereidheid van ‘gebruikers’ om mee te willen werken aan de nieuwbouw en onderhoud van de routes.

Resultaten en verdere plannen worden bekendgemaakt via mail en een digitaal event. Het invullen kost ca 5 minuten. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Namens De Oostermaetjes, Wielervereniging De Zwaluwen Deventer en Mountainbikenetwerk Deventer.

De enquête is in twee delen opgesplitst:
1. Het eerste deel zijn algemene vragen over het MTB-en op onze routes.
2. Het tweede deel zijn specifieke vragen w.b.t. onderhoud van onze routes.

NB, hieronder wordt direct om een e-mailadres gevraagd (Google functionaliteit), graag ontvangen wij van respondent zijn mailadres (naast naam en telnr). Alvast dank!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam
Telefoonnummer
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy