Νέα Ενότητα Σεμιναρίων με θέμα: "Αναγνώριση ψυχικών νοσημάτων στην οικογένεια & Στήριξη οικογενειακού περιβάλλοντος" 8/10/20-11/3/21 Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού
To Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού σας ενημερώνει ότι θα αρχίσει νέα ενότητα σεμιναρίων με θέμα "Αναγνώριση ψυχικών νοσημάτων στην οικογένεια & Στήριξη οικογενειακού περιβάλλοντος" για την περίοδο 8/10/2020-11/03/2021.

Το 1ο σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7.30μμ-8.45μμ στην αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως. Το σεμινάριο διεξαχθεί και διαδικτυακά μέσω της σελίδας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως και του Ευαγούς Ιδρύματος Κοινής Ωφελείας "Ο Καλός Σαμαρείτης" στο Facebooκ ή μέσω της εφαρμογής zoom.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρούσα αίτηση, με πιο τρόπο επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Ομιλήτρια θα είναι η Ελεονώρα Παπαλεοντίου - Λουκά, Παιδαγωγός, Αν. Καθηγήτρια Ψυχολογίας και το θέμα θα είναι «Υγιής ή αρρωστημένη θρησκευτικότητα; και ποια η σχέση της με την ψυχική υγεία;».

Για κάθε σεμινάριο που ακολουθεί θα πρέπει να συμπληρώνεται διαφορετική φόρμα συμμετοχής, η οποία θα ανακοινώνεται στην σελίδα του Ιδρύματος.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο e-mail: kentrostiriksis.ks@gmail.com ή στο τηλέφωνο 22318586.

Για περισσότερες πληροφορίες για το "Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και Παιδιού" του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Ο Καλός Σαμαρείτης" μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα:
http://www.agiosdemetrioschurch.org
Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Το σεμινάριο επιθυμώ να το παρακολουθήσω μέσω:
Clear selection
Από πού ενημερώθηκες για τα Σεμινάρια; *
Σας ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο θα βιντεογραφηθεί και θα αναρτηθεί στο youtube του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy