Registratie Dutch Barbell-Strength Autumn Cup 2019 bij Dutch Barbell Club
Hier registreert u om aan te geven om mee te doen, coach of supporter te willen zijn op zo 13 oktober 2019. De wedstrijd wordt beoordeeld door 3 officials en is daardoor ook geschikt voor registratie op de nationale ranglijst 2019 van de NGB en nationale records door de mogelijke aanwezigheid van dopingcontroleurs. De einddatum voor de registratie is vrijdag 27 september 2019. Capaciteit 24 dames en 24 heren - op aanmelddatum.

De registratie is uitsluitend opengesteld voor atleten die een geldige wedstrijdlicentie NGB bezitten of een licentie van een ander land inclusief toestemmingsbrief van deze IWF-aangesloten nationale bond.

Coaches kunnen hier ook registreren, maar zullen een geldige algemene of wedstrijdlicentie NGB moeten hebben cq. internationale erkenning.

De wedstrijd zal vanaf de ochtend worden georganiseerd bij Dutch Barbell Club - Schotsestraat 6G - 5171 DT Kaatsheuvel. Aangezien bijdragen volledig benut worden voor organisatorische kosten zal géén restitutie mogelijk zijn. De organisatie is in handen van de NGB, Dutch Barbell Club, (Y)our Shape en Dutch Strength.

Publieksentree is gratis, wij willen graag weten wie er komt door de beperkte publieksruimte.

Email address *
Choose your role *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Frederick Oliver. Report Abuse - Terms of Service