Voluntar livrări "Cumpărături la ușa ta"
Proiectul "Cumparaturi la ușa ta" își propune să înființeze un call center virtual cu un număr unic de suport, la care oamenii izolați și fără alte modalități de aprovizionare își pot comanda alimente de bază la domiciliu. Call center-ul va fi lansat în perioada imediat următoare (marți 17 Martie sau miercuri 18 Martie).

Pentru a deveni operațional avem nevoie de două tipuri de voluntari: call center și livrare. Acest formular este folosit pentru a vă înscrie ca voluntar pentru livrări. Voluntarii pentru livrări vor prelua comenzile din call center, vor face face cumpărăturile și vor livra pachetele.

Ca voluntar de livrări va trebui să respecți anumite condiții stricte de igienă. De asemenea nu trebuie să ai un risc semnificativ de contaminare (să nu fi călătorit într-o zonă de risc, să eviți aglomerările etc.).

Ce trebuie să ai?
- În primul rând timp la dispoziție pentru a prelua comenzi (ideal un minim de 2-3 ore pe zi)
- Cunoștințe minime de lucrat pe calculator. Va trebui să actualizezi statusul comenzilor primite în fișiere google forms.
- Mașină personală pentru a face aprovizionare și livrările. Exclus transportul în comun.
- Bani cash disponibili pentru a face cumpărăturile pe care îi vei recupera apoi la livrare. Costul aproximativ al unei comenzi va fi de 200-300 lei.

IMPORTANT: dacă vrei să fii și voluntar de call center, te rugăm să completezi și formularul pentru call center: https://forms.gle/7bUuAkv3UaBgapu79

Detalii complete aici: https://g4d.ro/cumparaturi (în curs de actualizare).

UPDATE:

Îți mulțumim că ești alături de cei vulnerabili. Te rugăm să ai răbdare, este posibil să nu reușim să-ți răspundem imediat. Până la prima ta livrare, poți să ajuți prin promovarea @Cumpărături la ușa ta către rude, prieteni, colegi, vecini.

Sănătate!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele tău complet *
Telefon de contact *
Email *
Județ *
Orasul pe care îl poți acoperi (trebuie sa ai masina) *
Cartier sau zona *
Observatii sau comentarii
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate de catre coordonatorii si voluntarii campaniei "Cumparaturi la usa ta" *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy