Meet en Greet
Organiseer jij op 30 maart 2019 een activiteit met jouw jeugdwerking? Heb je zin om eens te ontmoeten met een andere jeugdwerkorganisatie?

bv. Een Akabe-groep speelt zaterdagnamiddag samen het betoverde doolhof met een andere jeugdbeweging uit de buurt of dorp. Of samen met een voorziening voor personen met beperking organiseert het jeugdhuis een petanque tornooi, of spelavond. Een KSA en Chiro groep slaan tijdens de werking op zaterdag de handen in elkaar voor massaspel 'één tegen allen'.

We bereiken met het jeugdwerk heel wat diverse jongeren maar ontmoeten elkaar slechts zelden. Op 30 maart doen we het niet alleen maar eens samen. We spelen samen en leren elkaar zo kennen. Er is vast wel een jeugdvereniging in jouw buurt die ook zin heeft om eens wat samen te organiseren! Geef hier jouw idee voor zo'n ontmoeting door en laat ons weten op welke manier Jeugdwerk voor Allen jouw organisatie kan ondersteunen.

Samen met jou kijken we wat er nodig is om tot een leuke ontmoeting te komen!
#iedereenmee
#diversjeugdwerk

www.diversjeugdwerkvlaanderen.be - www.jeugdwerkvoorallen.be


Jouw naam
Your answer
Jouw organisatie
Your answer
Contactgegevens
Gsm
Your answer
E-mail
Your answer
Jouw Meet en Greet
Wie willen jullie eens ontmoeten?
Your answer
Aan welke organisaties in jouw buurt denk je voor deze ontmoeting?
Your answer
Op welke manier kan Jeugdwerk voor Allen jullie hierin ondersteunen?
Your answer
Wat doen we met jouw gegevens?
Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden in kader van de dag van de diversiteit en in functie van de uitbouw van werking van het netwerk Jeugdwerk Voor Allen. U kan steeds uw gegevens uit deze lijsten laten verwijderen via vragen@jeugdwerkvoorallen.be.
Nog een andere vraag?
Vragen over Diversiteit? Ontdek onze brochures via www.jeugdwerkvoorallen.be - of stel je vraag via vragen@jeugdwerkvoorallen.be
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Oranje. Report Abuse - Terms of Service