Întrebări ale grupului Facebook ”Femei de la A la Z”
Salut!
- Sunt Dr. Stirbu Laura, medic rezident anul IV pe obstetrică-ginecologie și blogger pe www.drlaurastirbu.com.
- Aici poți posta întrebarea/curiozitatea ta din domeniul medical obstetrică-ginecologie. Întrebările din alte domenii, inclusiv medicina pediatrică, nu vor beneficia de un răspuns complet satisfăcător, dat fiind faptul că eu lucrez activ doar ca medic ginecolog (dar pot oferi eventuale păreri generale și îndrumare spre specialistul adecvat).
- Nu se mai acceptă interpretări de rezultate de laborator, ecografie, etc. Medicul care v-a recomandat aceste lucruri sau care v-a făcut analiza este responsabil de interpretare și de explicarea patologiilor. În plata consultului original trebuie să fie inclusă și o întrevedere pentru explicarea rezultatelor. Dacă aveți nelămuriri, întrebați sub formă scrisă, țintit pe problemă.
- Atenție: aici primiți o a doua părere, conform puținelor informații date. Sfatul meu nu ține loc de consult medical. Pentru că nu vă știu toată istoria medicală, nu vă pot răspunde des exact la ce vă doriți. Medicul din cabinet rămâne cel care are toată responsabilitatea fizică pentru bolnavii săi.
- URGENȚELE se vor prezenta direct la medic, având în vedere faptul că răspunsul poate apărea și peste 4-7 zile.
- Această acțiune este benevolă, fără recompensare materială, un lucru pe care îl fac de plăcere în timpul meu liber.
- Pe adresa de e-mail vei primi notificare când ți se va răspunde sau vei primi direct articolul în căsuța de e-mail, dacă ești abonată la newsletter (astfel se merită să fiți abonate).
- Adresa de e-mail nu va fi oferită altor părți terțe, totul rămâne confidențial.
Sănătate!
Email address *
Vârsta *
Your answer
Ai mai postat întrebări? *
Întrebarea ta *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service