PsziHé2019 Jelentkezési lap
Jelentkezem a a Pszichoterápiás Hétvége 2019 c. programra (2019. november 8-10., Siófok).
Vállalom a teljes hétvégén való részvételt; elfogadom, hogy jelentkezésem a részvételi díj befizetésével válik hivatalossá. Tudomásul veszem, hogy
- a program pénteken kb. 11:00-tól vasárnap kb.13:30-ig tart;
- a részvételi díj tartalmazza a regisztrációs díjat, 6 főétkezést és a szállást kétágyas szállodai szobákban;
- a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével, továbbá a részvételi díj befizetésével a jelentkező és a szervező közötti szerződés érvényesen létrejön, melynek értelmében a szervező helyet biztosít a rendezvényen a jelentkező számára;
- visszamondás csak a lent részletezett feltételekkel lehetséges.
A jelentkezési lap elektronikus elküldésével vagy aláírásával kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyes adataimat a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület az adatkezelés céljának megvalósításáig adatkezelőként kezelje.
Email address *
név *
email *
telefon *
levélcím *
foglalkozás, beosztás *
munkahely neve, címe
kedvezményes részvételi díjra jogosult vagyok
Clear selection
jogosultság forrása
Clear selection
jelentkező csoport neve, megjelölése
diákigazolvány száma
jelentkezés minősége *
CSOPORTVEZETŐI JELENTKEZÉS
Elfogadom azt, hogy a szervező stáb dönt a demonstrációs csoportok programba illesztéséről; vállalom a részvételt a teljes hétvégén valamint az előkészítő és a lezáró stábmegbeszélésen október 8-án, illetve december 4-én; elfogadom, hogy a stábülésekről körülírt szakmai céllal, az adatvédelmi szabályok betartása mellett hangfelvétel készül; mellékelem a csoportdemonstráció rövid (kb.100 szavas) leírását, mely a választás alapjául szolgálhat a szervezőstáb és a jelentkezők számára; a csoportos kedvezményes jelentkezésnek megfelelő részvételi díjat július 22-ig befizetem; elfogadom, hogy a csoportvezetésre jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik hivatalossá.
A tervezett kiscsoportos módszerspecifikus demonstrációm címe
módszere
pszichoterápiás képzettségem illetve tapasztalatom, amely a demonstrációt megalapozza
kettes vezetés esetén koterapeuta társam
a csoportban résztvevők minimális száma
maximális száma
szükséges eszközök, feltételek
részvételi díjam *
igazolást kérek
Clear selection
nyilvántartási szám
részvételi díj befizetésének módja *
egyágyas szoba igény *
vegetáriánus étrend igény *
számla vevő név
számla vevő cím
Lemondási feltételek
A befizetett részvételi díj teljes visszatérítése nem lehetséges, szeptember 12-ig a részvételi díj 80%-ának, október 27-ig a részvételi díj 50%-ának visszatérítését vállaljuk, október 27. után nem áll módunkban a visszatérítés.
Adatkezelési feltételek
Alulírott a jelen jelentkezési lap kitöltésével kijelentem, hogy a fentiekben megadott személyes adataimnak a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület általi, az azonosításom és a jelen jelentkezés tárgyát képező rendezvény szervezése céljából történő kezeléséhez hozzájárulok. Igazolom, hogy az általam fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Ezen kívül kijelentem, hogy az alábbi adatkezelési feltételeket elolvastam, megértettem az így kapott tájékoztatást, és az ezekben foglaltak szerinti adatkezeléshez kifejezett hozzájárulásomat adom.
Adatkezelési tájékoztató
Ön a jelen űrlap kitöltésével és aláírásával feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy az Ön által megadott személyes adatai a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület adatbázisába bekerüljenek, és azokat a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület – az Ön esetleges tiltási nyilatkozatának kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül az Ön azonosítása és a jelen jelentkezés tárgyát képező rendezvény szervezése céljából, továbbá az Ön kifejezett hozzájárulása esetén a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület által szervezett egyéb rendezvényekről és szakmai programokról történő tájékoztatás céljára – az említett célok megvalósításához szükséges ideig – kezelje, és a jövőben felhasználhassa.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Ön tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, továbbá Ön személyes adatai törlését, helyesbítését, módosítását, zárolását vagy korlátozását bármikor, ingyenesen, korlátozás és indokolás nélkül kérheti a következő postacímen: Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület, 7400 Kaposvár, Mikszáth K.u.12/3. Leiratkozási szándékát elektronikus levélben is jelezheti a macsope@gmail.com e-mail címen. Az adatok harmadik személy részére nem kerülnek továbbításra, továbbá az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Info tv.”) 21. §-a, továbbá az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. Rendelete 21. cikke szerint - az ott meghatározott feltételek teljesülése esetén - tiltakozhatnak az adatkezelés ellen. Továbbá az érintett az Info tv. 52. § (1) bekezdése szerinti esetekben a Nemzeti Adatvédelmi és- Információszabadság Hatóságnál vizsgálati eljárást kezdeményezhet, illetve bírósághoz fordulhat, valamint az Info tv. 23. §-ában meghatározott feltételek teljesülése esetén az érintett adatainak jogellenes kezelése vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegése esetén kártérítést, illetve sérelemdíjat követelhet.
Hozzájárulási nyilatkozat
Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Csoport-pszichoterápiás Egyesület az általa szervezett rendezvényekről és a csoportozást érintő szakmai programokról az általam megadott elérhetőségeimen tájékoztatást küldjön nekem.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy