7. ciklus Dijaloga Europske unije s mladima
Dragi i drage,
hvala što ste odvojili vrijeme i što sudjelujete u konzultacijama koje se sedmi put održavaju na razini Europske unije te time dajete doprinos odgovaranjem na postavljena pitanja. Mišljenja mladih su bitna i svi vaši odgovori dati će prikaz mišljenja mladih u Hrvatskoj na navedena pitanja, a objedinjena s odgovorima mladih iz svih članica Europske unije bit će prikaz mišljenja mladih na europskoj razini.

Dijalog Europske unije s mladima predstavlja glavni participativni mehanizam na razini Europske unije koji ima za cilj omogućiti mladima da se njihovi glasovi čuju prilikom oblikovanja i usvajanja politika Europske unije o mladima.

Ovaj upitnik jedini je mehanizam koji mladima diljem Europske unije omogućuje sudjelovanje i davanje doprinosa u procesima donošenja odluka koje se njih tiču u područjima obuhvaćenim upitnikom.

Sedmi ciklus odvija se u periodu tijekom kojeg Vijećem Europe predsjedaju Rumunjska, Finska i Hrvatska a koji je započeo 1. siječnja 2019. i traje 18 mjeseci, do lipnja 2020. godine.

Zajednička tema koju je trio zemalja predsjedateljica Vijećem Europe odabrao glasi:

Stvaranje mogućnosti za mlade

S fokusom na sljedeća područja, odnosno podteme:
∴ Kvalitetni poslovi za sve
∴ Kvalitetan rad s mladima za sve
∴ Mogućnosti za mlade iz ruralnih sredina

Ovu anketu provodi Udruga Zamisli kao doprinos aktivnostima konzultacija provedbe Dijaloga Europske unije s mladima, a kroz Regionalni info centar za mlade Zagreb i Centar za mlade grada Zagreba. Anonimizirana baza podataka odgovora prikupljenih anketom bit će podijeljena s Nacionalnom radnom skupinom za provedbu Dijaloga Europske unije s mladima koja podnosi izvješće za Hrvatsku Europskom forumu mladih, a za potrebe analize rezultata 7. ciklusa Dijaloga Europske unije s mladima. Europski forum mladih može dotične odgovore učiniti dostupnima u sklopu baze podataka anketnih odgovora za potrebe analiza koje će provoditi drugi subjekti. Ovim upitnikom ne mogu se identificirati osobe koje u njemu sudjeluju te su svi osobni podaci zaštićeni i ne iznose se u upitniku.

Vaše nam je mišljenje važno i bit će nam drago što ste isto podijelili s nama!

Hvala Vam unaprijed na izdvojenom vremenu.

Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge ZAMISLI
Untitled Title
1. Vi ste... *
2. Rođen/a sam godine... *
Your answer
3. Smatrate li se...
a) ...pripadnikom etničke manjine? *
b) ...pripadnikom vjerske manjine? *
c) … osobom lezbijske, gej, biseksualne ili neke druge spolne orijentacije osim heteroseksualne? *
d) … osobom s invaliditetom? *
e) … osobom koja živi u ruralnoj sredini? *
4. Navedite Vašu trenutnu zemlju prebivališta. *
5. U kojoj ste državi rođeni? *
6. Koji je Vaš najviši stupanj obrazovanja? *
7. Da li ste... *
8. Da li… *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zamisli. Report Abuse - Terms of Service