INSCRIPCIÓ JUGADORES FEDERADES TEMPORADA 2019-20
Full d'inscripció jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat per a la temporada 2019-2020.

Amb l'enviament del formulari no es considera sol·licitada l'alta o renovació d'inscripció de la jugadora al Club Voleibol Sant Cugat. Ha d'anar acompanyat de l' INGRÉS BANCARI del 50% del total de la inscripció 70€ al c/c del Club ES15 2100 0553 4502 0043 6860 (indicant nom jugadora)

Per qualsevol dubte o informació addicional podeu adreçar-vos a administracio@cvsantcugat.com.
Nom de la jugadora *
Your answer
Cognoms de la jugadora *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nacionalitat *
Your answer
NIF/NIE *
Si heu de tramitar la seva obtenció, poseu el número del pare, mare o tutor/a indicant-ho.
Your answer
Data de caducitat del NIF/NIE *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça *
Your answer
Població *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Telèfon mòbil de la jugadora *
Your answer
Correu electrònic de la jugadora *
Your answer
Telèfon fix
Your answer
Dades del pare
Nom i cognoms del pare *
Your answer
NIF/NIE del pare *
Your answer
Telèfon mòbil del pare *
Your answer
Correu electrònic del pare *
Your answer
Professió del pare
Your answer
Empresa del pare
Your answer
Dades de la mare
Nom i cognoms de la mare *
Your answer
NIF/NIE de la mare *
Your answer
Telèfon mòbil de la mare *
Your answer
Correu electrònic de la mare *
Your answer
Professió de la mare
Your answer
Empresa de la mare
Your answer
Dades bancàries
IBAN *
Dades bancàries pel càrrec de rebuts. Ex: ES12 3456 7890 12 3456789012
Your answer
Altres dades
Autoritzacions *
D'acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantía dels drets digitals i amb el R (UE) 2016/679, l'interessat queda informat i presta el seu consentiment exprés i inequívoc a la incorporació de les seves dades als fitxers amb dades de caràcter personal del Club Voleibol Sant Cugat, amb domicili al C/ Brollador, s/n de Valldoreix – 08197 Sant Cugat del Vallès (Barcelona), per al tractament dels mateixos amb la finalitat de gestionar i planificar l'activitat social i esportiva del Club. Poden exercitar els drets d'accés, rectificació, supresió i oposició mitjançant comunicació escrita dirigida al Club Voleibol Sant Cugat a l’e-mail administracio@cvsantcugat.com o bé per correu postal al domicili del Club. Les dades serán emmagatzemdes pel Club únicament durant el temps necessari per a la prestació dels serveis encomanats. D'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment exprés per tal que el Club Voleibol Sant Cugat pugui utilitzar les imatges on aparegui la seva persona i/o d'altres persones menors sobre les que exerceixi potestat parental o tutela, en el marc d’esdeveniments esportius i socials de l'entitat en la pàgina web, publicacions o altres mitjans de comunicació de l'entitat. Autoritzo al Club Voleibol Sant Cugat a enviar a les direccions d’e-mail a dalt indicades, informació relativa a les activitats del Club, així com ofertes comercials que el Club consideri del vostre interès. Conec i accepto els drets i deures continguts a les normes vigents per aquesta temporada, publicats a la web oficial del club www.cvsantcugat.com.
Required
Acceptació normes del Club *
La inscripció d'una jugadora al DSV Club Voleibol Sant Cugat comporta l'acceptació de les normes de règim intern del Club per a la temporada 2018-19, que podeu consultar en la seguent adreça: http://www.cvsantcugat.com/wp-content/uploads/2019/05/Normes-federades-2019-20.pdf
Required
Acord Caprabo, S.A. - CV Sant Cugat
El Club Voleibol Sant Cugat forma part de l'associació Sant Cugat Creix que té un conveni de col·laboració amb Caprabo, S.A. per ajudar a les entitats esportives associades. Un percentatge de la despesa en compra que fan els seus clients, sense que pel client suposi perdre cap privilegi ni descompte, es destina als clubs esportius. Per això et demanem que ens indiquis si ets client Caprabo i en cas afirmatiu ens facilitis les dades que et demanem, dades que aniran exclusivament a Caprabo i que ja formen part del seu fitxer de clients.
Ets client de Caprabo? *
Si no ets client Caprabo i te'n fas més endavant, agrairem n'informis al club per registrar-te en el fitxer de clients, socis del Club Voleibol Sant Cugat.
Nom i cognoms del soci de El Meu Club Caprabo
Your answer
Número targeta El Meu Club Caprabo (numeració sota el codi de barres)
Your answer
NIF/NIE del titular de la targeta Caprabo
Your answer
Telèfon mòbil del titular de la targeta Caprabo
Your answer
Correu electrònic del titular de la targeta Caprabo
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service