Πανεπιστήμιο Πειραιώς Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής:''Τουριστικό Cluster''
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (MBA)

Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής Εργασίας με θέμα:
Τουριστικό Cluster (επιχειρηματική διαδικτύωση)
Φοιτήτρια: Νικολέττα Κλαδά (nicol.klada@gmail.com)

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

Σε συνέχεια της τελευταίας μας αλληλογραφίας, σας αποστέλλω εκ νέου το ερωτηματολόγιο που η συμπλήρωσή του θα λάβει χώρα στην παραπάνω ιστοσελίδα.
Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας στοχεύοντας να μελετήσει την ένταξη μιας επιχείρησης σε ένα τουριστικό cluster. Σκοπός της συγκεκριμένης έρευνας είναι να προσδιοριστεί ο βαθμός σημαντικότητας των cluster όσο αφορά την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, την επίτευξη οικονομιών κλίμακας και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον ορισμό του Michael Porter «οι επιχειρηματικοί συνεργατικοί σχηματισμοί (Clusters) είναι γεωγραφικές συγκεντρώσεις διασυνδεδεμένων επιχειρήσεων, εξειδικευμένων προμηθευτών, παρόχων υπηρεσιών, επιχειρήσεων σε σχετικούς και σχετιζόμενους βιομηχανικούς κλάδους και διασυνδεδεμένων θεσμικών φορέων, σε ιδιαίτερους τομείς που ανταγωνίζονται αλλά και που συνεργάζονται».

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα συμβάλλει καθοριστικά στην ολοκλήρωση της μελέτης μου και στην ολοκλήρωση των σπουδών μου για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου. Η απάντηση σας είναι σημαντική καθότι η επιχείρηση σας είναι εδώ και χρόνια καταξιωμένη στον ξενοδοχειακό τομέα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έρευνα αφορά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Με εκτίμηση,

Νικολέττα Κλαδά
1. Η ξενοδοχειακή σας μονάδα είναι
2. Η ξενοδοχειακή σας μονάδα είναι
3. Χρόνια λειτουργίας της ξενοδοχειακής σας μονάδας:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service