Commissie-interesseformulier
Mocht je niet aanwezig zijn geweest op de commissie-interesseborrel, maar lijkt het je alsnog leuk om een commissie te doen? Vul dan dit formulier in!
Naam:
Your answer
Mobiele nummer:
Your answer
P?:
Wanneer verwacht je je P?:
Your answer
Commissies
AlCoLI
De AlCoLI is tapcommissie van LIFE. Zij verzorgen alle borrels in Delft en Leiden en staan achter de bar. Er zitten al vier ouderejaars in en elk jaar komen daar twee eerstejaars bij. Ook organiseert de AlCoLI jaarlijks een legendarische borrel: de Mexicaanse borrel! Sinds vorig jaar was er elke week een borrel in Delft en om te voorkomen dat de gehele AlCoLI elke week moet tappen, is de TaCo in het leven geroepen (Zie TaCo onderaan).

Almanakcie
Op deze borrel is het werk van deze commissie duidelijker dan ooit. De Almanakcie maakt het jaarboek waarin alle belevenissen van menig LIFE-lid van het afgelopen jaar in vast gelegd worden. Daarnaast bevat de almanak informatie over de opleiding, over alle commissies van LIFE en heeft de almanak ieder jaar een mooi thema.

Batcie
De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld. De wedstrijd start bij het Universitair Sportcentrum van Nijmegen en eindigt bij de TU Twente. De Batcie zorgt voor de inschrijving van S.V. LIFE aan deze race, de overnachting, het eten en de training vooraf.
Daarnaast krijgt de Batcie de kans om naast de Batavierenrace ook nog een sportdag te organiseren voor alle LIFE-leden.

BrAcCoLI
De BrAcCoLI is de activiteitencommissie van LIFE. Ze organiseren allerlei verschillende evenementen gedurende het jaar. Ze organiseren onder andere het kerstdiner, twee feesten, maar ook allerlei andere activiteiten zoals lasergamen of een Crazy 88.

Brouwcie
Elke LST’er houdt wel van een biertje, maar is het niet nog leuker je eigen bier te maken? De Brouwcie gebruikt hun kennis van fermentatie om het perfecte biertje te brouwen, welke wordt gepresenteerd op de Eind-BBQ.

BaCOLI
Zonder studie is een studievereniging ook niet nodig. Daarom zijn er commissies die de kwaliteit van het onderwijs waarborgen: de COLI’s. Er zijn drie COLI’s: een voor de bachelor en twee voor beide masters. De COLI’s vertegenwoordigen de algemene mening van de studenten en spelen deze informatie door naar de opleiding via de Commissaris Onderwijs & Interne Zaken van het bestuur. Op deze manier kunnen problemen die binnen de opleiding spelen snel aangepakt worden en kan er soms direct al iets aan gedaan worden.

DeVincie
De DeVincie is de commissie die zelf wijn maakt. Dit jaar zal er weer wijn gemaakt worden met echte druiven. De gemaakte wijnen worden gepresenteerd tijdens de Eind-BBQ.

Faculty committees
LIFE organiseert ook bepaalde activiteiten in samenwerking met andere verenigingen. Je zult dus in een commissie zitten met studenten van een andere studie.

ASconnect (nieuw): Applied Science Connect is een nieuwe banenmarkt in Delft speciaal voor de faculteit Technische Natuurwetenschappen. Vorig jaar is dit voor het eerst succesvol georganiseerd en waren er diverse bedrijven aanwezig met stands en presentaties. 1 LST-student zal samen met 3 andere studenten (van MST, NB en TN) en van elke studie een bestuurslid dit evenement organiseren.
FeCo: De FeCo organiseert in samenwerking met de andere studies van TNW in Delft Labdance, een feest dat jaarlijks in Lorre wordt georganiseerd en jaarlijks zeer druk bezocht wordt. Wellicht zal er daarom vergoot gaan worden.
Science Gala: Organiseer een groots gala voor de gehele faculteit W&N.
Science Quiz: Organiseer een quiz voor de gehele faculteit W&N.

Famcie
Voorheen waren er twee commissies, namelijk een voor het organiseren van een Ouderdag en een voor een Broertjes- en zusjesdag. Vanaf dit jaar zullen deze samengevoegd worden om een familiedag te organiseren. LST’ers kunnen zo hun ouders en broers en zussen laten zien wat LST inhoudt, omdat dat toch altijd lastig duidelijk te maken is. Tijdens deze dag krijgt je familie een college en bijvoorbeeld een kijkje in de labzalen.

IntroCie
De meeste van jullie hebben er al mee kennis mogen maken: de IntroCie organiseert het introductieweekend voor aankomende eerstejaars, zodat zij met een vliegende start hun collegejaar kunnen beginnen. Deze commissie organiseert het hele weekend en is verantwoordelijk voor de creatieve en logistieke punten die hierbij komen kijken.

LaLacie
De eerstejaarsreis is een driedaagse reis naar een locatie in de Benelux. De commissie bestaat alleen uit eerstejaars. Tijdens de reis wordt er vaak een bezoekje gebracht aan een andere universiteit, een bedrijf en er wordt wat cultuur gesnoven.

Liqcie
De Liqcie maakt haar eigen likeur. Volgens de wet mag je geen alcohol maken door middel van destillatie, maar er zijn ook andere manieren om likeur te maken. Ook deze likeur wordt gepresenteerd tijdens de eindbarbeque.

Musicie
De commissie voor de muzikalen onder ons. Heb je zin om eens een keer met meerdere mensen samen te musiceren, dan is deze commissie iets voor jou. Op dit moment wordt er vooral gezocht naar een bassist, een gitarist en een extra zanger(es).

Specie
Vorig jaar is voor het eerst het Fermentation Festival georganiseerd door de Speciaalbierencommissie. Dit was een groot succes en daarom willen we dit doorzetten.
Ongeveer dertig teams zullen het tegen elkaar opnemen om het beste speciaalbier te brouwen. Als lid van deze commissie zal jij verantwoordelijk zijn voor het organiseren van dit event.

TaCo
Omdat LIFE dit jaar wekelijks op woensdag een borrel in Delft zal organiseren in de nieuwe bar Het Lab in TNW-Zuid en maandelijks een borrel in de Science Club in Leiden, kan de AlCoLI van dit jaar wel wat hulp gebruiken. Daarom kunnen LIFE leden zich vrijblijvend aansluiten bij de TaCo. Op een borrel zullen een aantal TaCo-leden de AlCoLI bijstaan, van te voren zal je aan kunnen geven wanneer je kan tappen en met wie je wilt tappen. Een super leuke kans om alle LIFE leden te leren kennen vanachter de bar en om bijvoorbeeld met je (oude) commissie of vrienden samen af en toe te tappen!

WebCo
Voor de hobbyprogrammeurs onder ons. De website kan altijd verbeterd worden. De WebCo wordt opgericht om uit te zoeken hoe de website nog mooier kan worden gemaakt. Deze nieuwe commissie zal zeer belangrijk zijn voor de online image van de studievereniging.

Welke commissie(s) zou je willen doen (maak eventueel een top 3)?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms