Koji izbori su najvažniji: učenički, studentski ili EU - prijavnica

U Društvenom ateljeu, 30. siječnja s početkom u 17 sati, osmislili smo druženje na kojem ćemo govoriti o nizu zanimljivih tema. Posebno nas raduje čuti vaša razmišljanja o njima pa smo osigurali da se imate priliku izraziti.

Očekuje nas tribina pod nazivom 'Koji izbori su najvažniji: učenički, studentski ili EU?' na kojoj će sudjelovati učenica četvrtog razreda Opće gimnazije Lejla Jerab, student Ekonomskog fakulteta u Osijeku Saša Milaković,  profesorica politologije i sociologije u Općoj gimnaziji u Osijeku Gracija Rezić i predstavnik udruge DKolektiva Nikica Torbica. Raspravu će moderirati glavni urednik portala srednja.hr, Marko Matijević.

Želite li sudjelovati, prijavite se ispunjavanjem ovog obrasca. Broj sudionika je ograničen, stoga ne čekajte s prijavom! 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime:
Dob:
Kontakt mobitel: *
Kontakt e-mail: *
Naziv škole/fakulteta: *
Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, popunjavanjem ovog obrasca dajete svoju suglasnost za korištenje i dijeljenje Vaših podataka i snimljenih materijala tijekom ovog događaja: a) za potrebe izvještavanja DKolektiva; b) u svrhu promocije aktivnosti. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za upotrebu Vaših osobnih podataka te osigurati njihovo brisanje ili izmjenu, za što se možete obratiti DKolektivu na Tel: 031 211 306 ili na E-mail: dkolektiv@dkolektiv.hr *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy