Inschrijven motor-sportdag
Als je nog niet (eerder) aan een RACE-KIDS sportdag hebt deelgenomen, vink dan op het invulformulier de keuze aan: "gegevens nog niet bekend". Voor elke deelnemer het formulier invullen. Meerdere data aanvinken is mogelijk. Dat met een * vermelding zijn nog niet 100% definitief bevestigd vanuit de locatie!

Na invullen van het formulier wordt automatisch een overzicht van je inschrijving naar je emailadres gestuurd. Dat is nog geen bevestiging dat je kunt deelnemen. Dat ontvang je via een WhatsApp bericht normaliter binnen 2 weken. Zonder bevestigingsbericht vanuit RACE-KIDS is er geen reservering en deelname ingepland.

Slecht weer, onvoorziene omstandigheden of overmacht kan aanleiding zijn dat een sportdag vervalt. In dat geval kan er geen rechten ontleent worden aan de voorinschrijving. Indien vooruit is betaald, blijft dat tegoed inzetbaar voor een volgende gelijkwaardige sportdag.

Risico:
Motorsport is niet zonder risico. Door een val kan er lichamelijk letsel ontstaan. Zorg dat je voor zorgkosten verzekerd bent, dan kan je altijd naar de huisarts of ziekenhuis en worden die kosten vergoed. RACE-KIDS zorgt voor optimale veiligheid, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor kosten ontstaan door medische zorg.
Materiaalschade die rijder veroorzaakt (bijvoorbeeld aan de motor of outfit) dient door rijder betaald te worden, daarvoor is RACE-KIDS niet verzekerd!

Betalingsopties:
* via bank vooraf (we sturen je een betaalverzoek via WhatsApp) of
* contant op locatie

Kosten voor annulering:
Binnen 2 dagen voor of op de opgegeven sportdag afmelden of zonder bericht niet aanwezig zijn, verplicht je tot het voldoen van 35 euro 'annulerings'-kosten.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vink hieronder één of meerdere dagen aan *
Toelichting op keuze van de motor:
Kies voor (Po) pocketbike als de lichaamslengte van het kind onder de 150 cm is en het gewicht onder de 45 kilo (langer of zwaarder neem even contact op of kies bij 11 jaar of ouder voor de categorie Schakelmotor).

Is het kind boven de 150 cm, dan mag het op de (S) schakelmotor) rijden als het ook 11 jaar of ouder is.
We rijden met de schakelmotoren in het buiten seizoen (april t/m oktober), dus niet op de indoor banen!

De datum notatie is Jaar-Maand-Dag (dag)
(O) geeft aan dat je als opstapper (voor de 1e keer) kunt deelnemen. Tot kledingmaat 170 is huur van zowel de motor als de outfit inbegrepen. Ben je langer dan zullen we dat per keer moeten beoordelen en bevestigen.
   
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy