Programació Joventut 2018 - Octubre, novembre i desembre
En aquest formulari pots inscriure't gratuïtament en els tallers i activitats que es realitzaran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Segueix les indicacions per a inscriure't en els tallers que preferisques i si tens algun dubte, posa't en contacte cridant al 96.291.82.00. (Ext. 148), o si ho prefereixes mitjançant joventut@ajuntament-ontinyent.es o pressencialment a l'Oficina Jove, situada a l'edifici UNED d'Ontinyent, a l'aula 206, de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 17h a 19:20h.

DADES PERSONALS
A continuació necessitarem que ens facilites les teues dades personals per a posar-nos en contacte amb tu per a confirmar la teua inscripció.
Nom i cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Data naixement *
MENORS. Una vegada vos hàgeu inscrit en les activitats triades, haureu de fer-nos arribar l'autorització signada per la persona autoritzant (pare, mare, tutor-a) L'autorització cal sol·licitar-la a través del correu electrònic.
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
INSCRIPCIÓ
A continuació escull el primer taller al qual vols inscriure't i segueix les instruccions d'inscripció. Una vegada finalitzada la inscripció podràs continuar inscrivint-te en més tallers si ho desitges.


*A tenir en compte:

- Si realitzes la inscripció a una de les activitats i està completa, seràs dirigit a una llista d'espera.

- Aquella gent que sols fa la inscripció a un taller té preferència d'assistència davant la gent que s'inscriu en diversos tallers.

Informació dels tallers + inscripció *
Inscriu-te!!
LOPD
Conforme a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, i a la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, li informem que les seues dades personals facilitades en aquest formulari seran inclosos en un fitxer automatitzat del que és titular l'Ajuntament d'Ontinyent, amb la finalitat de ser utilitzats per a contactar-li i informar-li en el marc de les nostres activitats. Si vostè no expressa el contrari entenem que consent el tractament indicat. Pot exercitar els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, mitjançant escrit dirigit l'Ajuntament d'Ontinyent, juntament amb una fotocòpia del seu DNI.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service