Ilmoittautuminen talkoolaiseksi koulukisoihin 24.-26.7.2020
Tällä lomakkeella ilmoittaudut talkoolaiseksi KRS:n kisoihin. Talkoolista julkaistaan yhdessä lähtölistojen kanssa ennen kisoja. Ilmoittautuminen talkoolaiseksi päättyy su 19.7.2020. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Valitse lomakkeella ne päivät, jolloin voit talkoilla. Perjantaina 24.7. ratsastetaan 2-tason luokat noin keskipäivästä alkaen ja la-su ratsastetaan 3-tason luokat. Voit tarkentaa ilmoittautumistasi ilmoittamalla luokat, joissa voit talkoilla tai lisäämällä viimeiseen kysymykseen päivät ja kellon ajat, joilloin voit talkoilla.

Jos joudut perumaan osallistumisesi tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tiedotus@kajaaninratsastusseura.fi

Tietoa ilmoittautumisen tietosuojasta:
Kajaanin Ratsastusseura kerää tässä lomakkeessa mainittuja henkilö- ja yhteystietoja vain kyseisen kilpailun talkootehtävien jakamista ja niistä tiedottamista varten. Kerätyt tiedot eivät muodosta rekisteriä, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai tallenneta myöhempää käyttöä varten.
Email address *
Nimi *
Puhelinnumero *
Voin talkoilla (voit valita useita) *
Required
Toive talkootehtävästä (voit valita useita)
Voin osallistua myös
Luokat, joissa voin talkoilla
Muuta huomioitavaa (esim. mikäli tarvitset opastusta talkootehtävään, jokin talkootehtävä ei sovi sinulle tai sinulla on aikataulutoive jollekin päivistä)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy