Lelkes napok 2018, Kadarkút
Itt tudsz jelentkezni a 2018-as Lelkes Napok KADARKÚTI turnusára, mely július 29-től augusztus 3-ig tart.
A másik, vajtai turnusra itt lehet regisztrálni: https://tinyurl.com/yb72tp9g

A Lelkes napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás nyári ifjúsági tábora. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon: http://www.lelkesnapok.hu . A Lelkes napok táborba 15-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak (11-15 évesek) számára a Tini Lelkes Napok nevű táborunkat ajánljuk, melyről itt találsz bővebb információt: http://www.lelkesnapok.hu . Ha nem résztvevőként, hanem segítőként jössz, akkor egy másik regisztrációs lapot kell kitöltened, amihez írj a lelkesnapok@gmail.com email címre.

Helyszín: Kadarkút Táborpark, Kadarkút-Vótapuszta, Vóta kastély. Térkép: http://tinyurl.com/n3qswrk
A táborban csak az első naptól kezdve lehet részt venni, tehát érkezz meg július 29-én vasárnap 14:00 és 17:30 között! A hét tetszőleges napjáig maradhatsz - mi azért javasoljuk, hogy végig maradj ;) A tábor péntek ebéddel ér véget.

A részvételi díj: 28 000 / 24 000 / 20 000 ft (attól függően, hogy milyen típusú faházat választasz szálláshelynek, vagy sátrazol, lásd lejjebb). SZÉP kártyás fizetés nem megoldható.

Kívánjuk, hogy jól érezd magad a táborban! Hogyan lehet elérni, hogy kellemes legyen ez a tábor neked és társaid számára, és tudj találkozni Istennel? Tanulmányozd át a táborrendet ezen a linken: https://www.dropbox.com/s/55x63co8tuwgmq2/Taborrend_Kadarkut.doc?dl=0

Tennivalók: E jelentkezési lap elküldése után hamarosan küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy utalj át legalább 10 000 ft előleget. Ezt az előleget csak akkor tudjuk visszatéríteni, ha július 8-ig mondod vissza a jelentkezést. Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com

A jelentkezés és előleg-átutalás határideje: 2018. július 8. vasárnap.

Vezetékneved *
Your answer
Keresztneved *
Your answer
Meddig maradsz? *
A táborba mindenképpen érkezz meg vasárnap!
Étkezésed típusa *
Kérünk jelezd, ha valamilyen különleges étkezési igényed van (pl. lisztérzékeny, tejcukorérzékeny, tejfehérje-érzékeny, vegetáriánus, stb. vagy)!
Your answer
Születési dátum *
Kérünk, hogy add meg a teljes dátumot (év.hónap.nap.)!
Your answer
Lakcím - ország *
Your answer
Lakcím - irányítószám *
Your answer
Lakcím - település *
Your answer
Lakcím - utca, házszám, stb. *
Your answer
Szállás típusa *
Kétféle faház közül lehet választani, az egyik típus valamivel jobb minőségű szállást jelent, mint a másik típus. Ennek megfelelően a tábor ára is változik: a jobb szállást választva 28 000 ft, a másik esetben pedig 24 000 ft. Ezen felül sátrazni is lehet (a sátrat neked kell hoznod!), ekkor a tábor ára 20 000 ft.
Telefonszámod *
Your answer
E-mail címed *
Ezen keresztül küldünk majd neked fontos információkat, ezért gondosan ügyelj a pontos kitöltésre, és nézd gyakran az ide érkező emailjeidet!
Your answer
Felekezeted *
Your answer
Közösséged
Közösséged neve és városa, ha jársz közösségbe
Your answer
A táborrendet elolvastad és elfogadtad (https://www.dropbox.com/s/55x63co8tuwgmq2/Taborrend_Kadarkut.doc?dl=0)? *
Egyéb megjegyzések
Bármilyen fontos információ, amit jó ha tudunk rólad (pl. allergia, krónikus betegség), vagy a fenti kérdésekre bővebb választ adnál (pl. számlához számlázási cím)
Your answer
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatkezelés során a szállás igénybevételéhez szükséges adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat és a szállásadó Kadarkút Táborpark férhet hozzá. Az adminisztrációt az Ifjúsági Szolgálat munkatársai és a Kadarkút Táborpark munkatársai végzik. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag az ifjúsági programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli, egyúttal biztosítja az adatszolgáltató részére a visszautasítás lehetőségét. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - kívülálló harmadik, illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatokat szabadon használhatjuk fel. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service