Inschrijving Kwarekkendag 2019
Via dit formulier kan je je groepen inschrijven voor de Kwarekkendag 2019. Probeer dit aub zo gedetailleerd en correct mogelijk te doen: correcte aantallen, gegevens van leiding...

Ter herinnering: je moet geen lunchpakket meenemen en de Kwarekkendag kost €3 per lid/leiding. De info over de betalingen (die je normaal al eerder op papier hebt gekregen tijdens de promo), vind je hier: https://goo.gl/4u2mDZ

Meer info vind je hier: https://www.facebook.com/events/247482676166297/ en voor meer uitleg of vragen kan je terecht bij Annelien (annelien@gewestkwarekken.be), Jip (jip@gewestkwarekken.be) of Jasper (jasper@gewestkwarekken.be).

Tot dan!

P.S. We gebruiken hieronder telkens de naam voor de gemengde afdeling (bv. sloepi's i.p.v. sloebers en/of pinkels, maar wij weten uiteraard welke chiro's wel en niet gemengd zijn 😎)

Ik schrijf de volgende Chiro in: *
Hieronder is een lijst van alle chiro's uit ons gewest gegeven, zoals officieel opgegeven bij Chiro Nationaal. Duid zeker de juiste chiro aan, maar let op: er zijn soms meerdere chiro's met dezelfde 'naam' (bijvoorbeeld Sint-Michiel).
Naam verantwoordelijke *
Your answer
E-mailadres verantwoordelijke *
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke *
Your answer
Aantal sloepi's *
Your answer
Naam verantwoordelijke sloepi's *
Geef hier 1 naam van iemand van de sloeber/sloepi's/pinkel-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke sloepi's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de sloepi-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal speelclubbers *
Your answer
Naam verantwoordelijke speelclub *
Geef hier 1 naam van iemand van de speelclub-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke speelclub *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de speelclub-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal rakwi's *
Your answer
Naam verantwoordelijke rakwi's *
Geef hier 1 naam van iemand van de rakwi-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke rakwi's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de rakwi-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal tito's *
Your answer
Naam verantwoordelijke tito's *
Geef hier 1 naam van iemand van de tito-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke tito's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de tito-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal keti's *
Your answer
Naam verantwoordelijke keti's *
Geef hier 1 naam van iemand van de keti-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke keti's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de keti-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Aantal aspiranten *
Your answer
Naam verantwoordelijke aspiranten *
Geef hier 1 naam van iemand van de aspiranten-leiding op. Geef uiteraard de naam op van iemand die aanwezig is op de Kwarekkendag.
Your answer
GSM-nummer verantwoordelijke aspi's *
Geef hier 1 gsm-nummer van iemand van de aspi-leiding op. Geef bij voorkeur de gsm-nummer op van diegene die je als verantwoordelijke hebt genoteerd hierboven.
Your answer
Hebben jullie veggies op de chiro? Geef hieronder een schatting van hoeveel.
Your answer
Wij willen graag deelnemen aan de kampdansbattle, en wij dansen op dit liedje: (laat blanco indien je niet deelneemt)
Your answer
Andere opmerkingen/vragen ... (vb. allergieΓ«n ...)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.