Flameguard - Dataskyddsservice
Välkommen till Flameguards Dataskyddsservice. Här kan du skicka in olika typer av begäran rörande dina personuppgifter till oss..

Vi besvarar din begäran inom 30 dagar, räknat från det att vi kunnat verifiera din identitet. Att verifiera din identitet gör vi för att skydda dig om någon skulle begära ut uppgifter i ditt namn. Om vi, av någon anledning, inte kan uppfylla din begäran så kommer vi att ge dig en motivering och förklara varför det inte gick.

För att underlätta hanteringen av din begäran behöver vi veta i vilken eller vilka egenskaper som du har varit i kontakt med oss på Flameguard. Om du inte vet hur du har varit i kontakt med oss, eller är osäker, så kryssa i det du tror stämmer bäst. Observera att flera svar är möjliga.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jag har varit i kontakt med Flameguard eftersom jag:
Clear selection
Annan anledning , beskriv vilken:
Vad gäller din begäran? Beskriv ditt ärende så tydligt du kan.
För- och efternamn *
I våra system är det oftast din e-postadress som fungerar som identifikator. Vilken e-postadress har du främst använt i dina kontakter med oss? *
Har du använt dig av fler e-postadresser i dina kontakter med oss, som kanske också finns i våra system? I så fall, vilka adresser är det?
*
Required
Att hantera denna begäran innebär i sig att vi måste behandla dina personuppgifter, till exempel när vi söker efter din e-postadress i våra system. All information som rör denna hantering kommer att raderas snart vi har behandlat ditt ärende och återkopplat till dig.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy