Glasan šapat - radionica vrištanja i javna prezentacija
Poštovani,

s obzirom na primjenu Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine, želimo Vas obavijestiti da se Vaši podaci iz prijavnice "Glasan šapat - radionica vrištanja i javna prezentacija" koriste isključivo u svrhu daljnje komunikacije s Vama osobno vezano za pohađanje navedene radionice.

Ako se odlučite za primanje našeg newslettera, tada ćemo Vašu e-mail adresu koristiti samo i isključivo u svrhu dostavljanja novosti KRILA na Vašu e-mail adresu.

Lp, KRILA
AAAAaAaAaAaAAaaaaaAAAAAAAAaAaAaaAaAaAAaaaaAAAAAAAAAAAA
Vrištanje kao oslobađajući čin te stvaranje konkretnih i apstraktnih zvučnih skulptura u javnom prostoru. Radionica će se održati 21. i 22. kolovoza u Filodrammatici (Rijeka) od 16.00 - 21.00 h (s pauzom od sat vremena). Javna prezentacija će se održati 22. kolovoza 2020. u 19.00 sati na Jadranskom trgu (Rijeka).
Ime i prezime *
Godina rođenja polaznika *
Kontakt telefon *
Kontakt email *
Ukratko nam opišite svoju motivaciju za sudjelovanje radionici. *
Radionica se održava 21. i 22. kolovoza 2020. u terminu od 16.00 - 21.00 sat s pauzom od sat vremena. Javna prezentacija zakazana je za 22. kolovoza 2020. u 19.00 sati. Pristajete li sudjelovati i na javnoj prezentaciji? *
Eventualni problemi sa zdravljem (alergije, ozljede, posebne potvrde i dr.):
Želim primati newsletter umjetničke organizacije KRILA *
Kako ste saznali za radionicu "Glasan šapat"!? :) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy