Upitnik u vezi prekogranične saradnje unutar Dunavske i Jadransko-Jonske makroregije
Ova anketa je objavljena u okviru projekta „EUSDR i EUSAIR omladina za prekogranična partnerstva i koheziju“ podržanog od strane Dunavskog Strateškog Fonda i PA10 „Institutional capacity“ EU Strategije za Dunavski region.

Svrha ove ankete je da sakupi podatke o prekograničnim saradničkim strukturama i formama koje su u funkciji unutar Dunavske i Jadransko-Jonske makroregije. Kao rezultat, biće objavljena baza podataka na online platformi, sa ciljem da poveže lokalne zainteresovane kao što su EGTC, euroregije, gradove, udruženja, komore, itd. koji se bave prekograničnom
saradnjom.

Ako ste predstavnik neke od gore pomenutih, i ako ne želite da izostavite najnovije vesti u vezi prekograničnih inicijativa, događaja i predloga za projekte, registrujte se tako što će te popuniti ovu anketu. U slučaju da niste zainteresovani, ali znate nekoga ko možda jeste, ljubazno bi Vas zamolili da prosledite našu pozivnicu.

Za dalje informacije o projektu molimo Vas da posetite: http://cesci-net.eu/secco2

Ako imate bilo kakva pitanja ili problem u vezi sa upitnikom, ne oklevajte da nas kontaktirate na cesci@cesci-net.eu. Imajte na umu da će te moći samo da upload-ujete file-ove u sekciju 4, ako ste prijavljeni sa Vašim Google nalogom.

Molimo Vas da pročitate pravila obrade podataka pre nego što popunite upitinik: goo.gl/Sjtt4G

Hvala na Vašoj saradnji!

Da li se slažete o upotrebi Vaših ličnih podataka prema pravilima obrade podataka? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service - Additional Terms