Lid worden van Het Lab
Vul dit formulier in om lid te worden van Het Lab.
Lidmaatschap van Het Lab is gratis*.

Je kan als lid tijdens de openingsuren van Het Entrepot (maandag tot zaterdag van 8u-23u) in één van de Labs komen werken. Je moet wel eerst een tijdsblok reserveren via www.het-lab.be.

*In het Printlab kun je, als je met de machines wil werken (zeefdruk, risoprint of houtsnedes/lino/ets), een 5 of 10 beurtenkaart kopen. Die geeft recht op 5 of 10 printdagen. Deze kost 5 euro per beurt (-30 jaar) of 10 euro (+30 jaar). Bovendien krijg je vaak als eerste de kans om je in te schrijven op workshops.

Vul hier jouw gegevens in.

Meer informatie vind je op http://www.het-lab.be.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Van welk(e) Lab(s) wil je lid worden? *
Required
Naam & Voornaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoonnummer *
E-mail *
Postcode + Adres *
BTW-nummer (indien van toepassing)
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Akkoord met het huisreglement *
Required
Nieuwsbrief krijgen?
Huisreglement van Het Lab
Het Lab is een verzameling van niet-commerciële artistieke werkplaatsen georganiseerd door Het Entrepot vzw. Een community van jongeren die ambitie hebben om dingen te creëren. Het Lab is zoals Het Entrepot een creatieve vrij- haven met een  loso e van openheid en samenwerking. Iedereen is er welkom.

Om alles in goede banen te leiden, werken we met een huisreglement. Dit zijn een aantal basisregels die Het Lab voor iedereen een comfortabele en aangename werkplaats maken. Als lid of gebruiker van Het Lab, verklaar je je akkoord met het huisreglement.

Bij niet naleving van de regels, kan Het Lab beslissen om het lidmaatschap op te zeggen en/of de gebruiker toegang tot de ateliers te ontzeggen.

LIDMAATSCHAP VAN HET LAB
• Je kunt enkel als lid van Het Lab gebruik maken van onze faciliteiten.
• Lidmaatschap van alle Labs is gratis (behalve van het Makerslab).
• Lidmaatschap is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
• Het Printlab is een plek waar je als lid gratis kunt werken aan al je creatieve beeldende projecten. Vanaf je gaat printen, drukken of machines gebruiken, koop je een betalende beurtenkaart. Eén beurt = één dag drukken. Een beurtenkaart is 1 jaar geldig. Overgebleven beurten kun je niet terugvorderen. Eén beurt kost 5 euro (voor jongeren -30 jaar) en 10 euro aan normaal tarief.

GEBRUIK VAN HET ATELIER
• Je kunt als lid altijd langskomen om te werken in Het Lab. Als je zeker wil zijn dat een Lab toegankelijk is, maak je een reservatie op de website. Wil je in het Printlab komen drukken, dan is reserveren verplicht. Dit kan via de website (of per mail naar viktor@hetentrepot.be). Je kunt reserveren tot 1u voor je komst.
• Je gebruikt enkel machines waarvoor je de toestemming hebt en/of een/meerdere workshop(s) voor hebt gevolgd.
• Elk Lab heeft eigen instructies en regels die uithangen in het desbetreffende Lab. Volg die strikt op.

ORDE & VEILIGHEID
• De werkplaatsen moeten steeds opgeruimd worden na gebruik. Alle gebruikte materialen moeten terug op de daarvoor voorziene plaats gezet worden.
• Hou het veilig. Gebruik van machines en gereedschap is op eigen risico. Volg altijd de handleidingen bij de machines. Het Entrepot vzw aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijke schade of letsel veroorzaakt door gebruik van machines of gereedschap.
• Werkstukken, prints of materialen kunnen niet in het Printlab achtergelaten worden. Op het eind van elke maand worden de resterende werken verloot. Er kan in samen- spraak met de atelierverantwoordelijke wel een plek toegewezen worden om zaken tijdelijk te stockeren in de opslagruimte.
• In en rond de gebouwen van Het Entrepot is druggebruik verboden.

SCHADE
• Schade aan materialen van Het Lab ontstaan door foutief gebruik, wordt op de gebruiker verhaald.
• De gebruiker die een zeefdrukgaas scheurt, zal de kost aangerekend worden voor het opnieuw bespan- nen van de zeef (ong. 20 euro). Niet (goed) uitgespoelde zeven waarin emulsie bleef zitten, zullen door het Printlab (opnieuw) gekuist worden. Hiervoor zal 10 euro aangerekend worden aan het lid.
• Schade moet altijd gemeld worden aan de atelierverantwoordelijke.

AANKOOP/GEBRUIK EN BETALINGEN
• Je vult telkens je iets verbruikt of gebruikt in Het Lab een materiaalbon in en deponeert die in de bus in Het Lab.
• Je krijgt om de 3 maanden een afrekening toegestuurd. Niet-tijdige betaling leidt tot het ontzeggen van de toegang tot Het Lab.
• Alle inkomsten worden 100% opnieuw geïnvesteerd in Het Lab
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy