ENQUESTA VAGA ENSENYAMENT
Fa dos cursos que patim retallades en ensenyament: unitats, compensatòria i programes d’atenció a la diversitat, 2.400 docents interins, partides pressupostàries, etc. En gener de 2012 ha vingut el Decret-llei de retallades salarials amb importants disminucions del salari del professorat i acomiadaments de tot el professorat interí a 30 de juny.
La Conselleria d’Educació no té prou i ha anunciat més retallades per al curs que ve: plantilles d’Infantil i Primària i increments de l’horari del professorat de secundària, FP, EOI i Ensenyaments Artístics, amb la qual cosa més de 3.000 docents interins més es poden quedar sense feina el curs que ve.
Les baixes del professorat no s’estan cobrint al 100% i la Conselleria està llançant missatges per desprestigiar el professorat davant l’opinió pública quan afirma que el 27% dels docents són absentistes.
A més, la Conselleria vol modificar el calendari i la jornada laboral del professorat per a fer-nos treballar més encara, amb el sou rebaixat i amb menys docents.
Els sindicats d’educació (STEPV, FECCOOPV, CSI·F, ANPE i FETE-UGT PV) veiem la necessitat de donar una resposta contundent a totes aquestes retallades i agressions a les nostres condicions laborals i plantegem la proposta de convocar una vaga en el sector d’educació, proposta sorgida en moltes de les assemblees convocades pels sindicats aquests darreres mesos.
Les assemblees també han demanat als sindicats que realitzem un sondeig al professorat per a conéixer el suport que tindria la vaga i, en cas afirmatiu, quin model de vaga caldria convocar.
Per això aquesta enquesta que recull les diferents propostes de les assemblees i que US DEMANEM QUE CONTESTEU MASSIVAMENT, DESPRÉS DE CONVOCAR ASSEMBLEES DE PROFESSORAT O CLAUSTRES EN ELS CENTRES PER TRACTAR AQUEST TEMA I QUE UN/A RESPONSABLE PER CENTRE S'ENCARREGUE D'EMPLENAR-LA
EL TERMINI PER A CONTESTAR ÉS EL 23 D'ABRIL DE 2012.
Moltes gràcies
Codi del centre
Your answer
Centre de treball
Your answer
Localitat
Your answer
Comarca
Your answer
Província
Your answer
Plantilla total del centre
Your answer
1.- Esteu d'acord en la convocatòria d'una vaga?
Vots a favor:
Your answer
Vots en contra
Your answer
Abstencions
Your answer
2.- En cas afirmatiu, quin model de vaga penseu que cal convocar?
Altres models de vaga
Your answer
Indiqueu els vots a favor que ha tingut cada un dels models
D'un sol dia
Your answer
Indefinida (vaga continuada i ininterrompuda fins que l’administració rectifique).
Your answer
Indefinida intermitent (3 dies de vaga cada setmana: dimarts, dimecres i dijous).
Your answer
Altres
Your answer
Observacions/comentaris ((justifica les teues respostes o fes el comentari que consideres adient)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service