Selon jäsenrekisterikysely
Arvoisa Selon jäsen

Selon hallitus on päättänyt jäsenrekisterin päivittämisestä, jotta Selo voisi paremmin palvella jäsenistöään. Tietoja tarvitaan paitsi yhteydenpitoon ja jäsenmaksujen valvontaan, myös erilaisia selvityksiä varten. Päivitämme jäsenistön perustiedot, mutta samalla keräämme nyt ensi kertaa dataa saadaksemme tietää ohjaajien sijoittumisesta alueellisesti, jakautumisesta sukupuolen mukaan, koulutustaustasta, ammatillisesta kehittymisestä jne. Näitä tietoja ei tulla käyttämään yksittäisisesti vaan niitä tullaan vertaamaan kokonaisuutena myös muiden maiden ohjaajien jakaumiin. Luomme näin pohjaa pitempiaikaista seurantaa varten, jolloin voidaan nähdä jäsenpohjassa tapahtuvat muutokset ja reagoida muuttuviin tarpeisiin.

Kyselyn yhteydessä on palauteosio. Ole ystävällinen ja anna suoraa, rehellistä palauteta ja kerro, miten vuorovaikutus sinun ja Selon välillä parhaiten onnistuu.

Jäsenluettelon ylläpidosta vastaa Selon hallitus. Tehtävää hoitamaan on nimetty yhdistyksen asiamies-sihteeri. Rekisteriä koskevat kysymykset niiden luonteesta riippuen voi osoittaa joko sihteerille tai hallitukselle (yhteystiedot alla).

Ystävällisin terveisin

Suomen elokuvaohjaajaliitto Selo ry:n hallitus

***

HUOMIO. LOMAKKEELLE PÄÄSET EDETEN KLIKKAAMALLA "SEURAAVA".

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms