Prijava na radionicu 

U srijedu 29.03. u periodu od 10:00 do 15:00 u event prostoru Tehnološkog parka organizirat će se radionica pod nazivom „Mogućnosti financiranja poduzetničke ideje“, a cilj radionice je pobliže objasniti izvore financiranja poduzetničkih ideja s naglaskom na fondove i programe EU,  gdje pronaći relevatne informacije - natječaje i pozive,  odgovaranje na pitanja u vezi EU fondova, postupaka prijave ili natječaja

Ulaz na radionicu je besplatan, a broj mjesta je ograničen. Radionicu će voditi predavačica Alenka Čović, vlasnica obrta Flavo koja se bavi pripremom i provedbom projekata financiranih iz EU fondova i ostalih izvora, edukacijama i poslovnim savjetovanjem. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 28.03.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Zanimanje *
Tvrtka 
Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, koji je stupio na snagu 25.05. 2018. i članka 7., prijavom dajem suglasnost Tehnološkom parku Varaždin, d.o.o. da prikupi i obrađuje moje osobne podatke u svrhu informiranja i savjetovanja. Upoznat/a sam s mogućnošću da danu suglasnost mogu u svakom trenutku opozvati. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TECH_PARK. Report Abuse