VarnaConf 2019 - Call For Speakers
VarnaConf е техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Ако искаш да се включиш като лектор, можеш да попълниш тази форма.

Формат на лекциите
– 30 мин. презентация
– 10 мин. време за въпроси

Теми
Конференцията има техническа насоченост. Темите за програмиране, системна администрация, хардуер, управление на проекти и контрол на качеството са в сърцето на конференцията, но определено не са единствените. Стараем се на всяка конференция да има нещо "нетехническо", което ни засяга като общество. Ако се притесняваш, че лекцията ти може да не е техническа, все пак ни пиши.

Разноски
За съжаление не можем да покрием разноските на лекторите – нито пътни, нито настаняването. Всички конференции от турнето са безплатни и се организират изцяло от доброволци. Правим всяко събитие с ясната идея, че инвестираме в нещо по-голямо – организирането на ИТ общности в градове, различни от София, и търсим хора, които споделят същите идеи.

Ако транспортът или настаняването са ти проблем, имай предвид, че си организираме carpooling и винаги можеш да споделиш стая с някой друг участник.

Други
Всички лекции се излъчват на живо и се записват. По-късно записите се качват в YouTube за свободно ползване. Ако имаш проблем с това или темата предполага ниво на конфиденциалност, можем да го обсъдим.

Как се казваш *
Your answer
Email *
Your answer
Телефон *
Your answer
Тема на лекцията *
Your answer
Кратко описание на лекцията *
Описанието ще бъде качено на сайта на турнето
Your answer
Кратка информация за теб *
Информацията ще бъде качено на сайта на турнето
Your answer
Говорил ли си на други конфереции? Ако да, можеш ли да дадеш линкове към тях
Ако си говорил и друг път на Турнето или OpenFest няма нужда да попълваш това поле. Ако това ще е първото ти говорене пред публика - не се притеснявай - ние можем да ти помогнем да си подготвиш презентацията.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service