Oproep deelname Low Tech Festival - eind juni
Van maandag 21 juni tot en met zaterdag 26 juni 2021 organiseren we het Low Tech Festival. We organiseren zowel een digitaal als een live luik, afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Wat is het Low Tech Festival? Tijdens het Low Tech Festival onderzoeken we of en hoe lowtech ons kan helpen om duurzamer te leven. We kijken niet alleen naar het verleden, maar ook naar het Zuiden, als inspiratie voor meer ecologische technieken en materialen.

We zijn op zoek naar

- voor het digitale luik: korte pitches van inspirerende sprekers rond een interessant thema. Tijdens een pitch kan je je project, onderneming of organisatie in 10 minuten voorstellen aan andere dromers en doeners. Deze pitches worden op voorhand opgenomen en publiceren we in de week van 21 juni. Uit alle inzendingen kiezen we een 4-tal pitches uit.

- voor het live luik op zaterdag: open ateliers of workshops rond lowtech waaraan kinderen en/of volwassenen kunnen deelnemen (4 uur, doorlopende deelname) en installaties (4 uur, doorlopend)

Laat je gegevens achter en vertel ons kort iets meer over jouw aanbod en de link met Low Tech. Je kan jouw voorstel insturen tot en met woensdag 28 april 2021. We bekijken dan of jouw voorstel binnen het programma past. Als je nog een vraag hebt voor je een voorstel wil insturen, mail ons dan gerust op Lowtech.labo@gmail.com. We beantwoorden met plezier jouw mail.

Low Tech Festival wordt georganiseerd door 11.11.11, De Roma en Lokaal Cultuurbeleid district Borgerhout met de financiële steun van de Europese Unie.
Email address *
Naamloze titel
Telefoonnummer *
Website
Aanbod *
Required
Meer info over het voorgestelde aanbod *
Waarom valt jouw aanbod onder Low Tech of wat is de link met Low Tech? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy