Étkészletek
Kosár
A megrendelt porcelán fajtája és darabszáma
1
2
3
4
5
lapos tányér (24 cm) alapár 3200 Ft
mély tányér (21 cm) alapár 2900 Ft
kistányér (20 cm) alapár 2900 Ft
bögre (3dl) alapár 2290 Ft
müzlis tál alapár 2690 Ft
Kávés készlet (csésze+alj) alapár 3500 Ft
Üzenet *
Ha az albumokból választottál, akkor az albumban lévő minta megnevezése. Ha új mintát kérsz, akkor ide linket tudsz beilleszteni, vagy a rendeles@szizi.hu-ra e-mailben tudod a képet csatolmányként elküldeni. Az új minta festési felára 490 Ft/db (a minta függvényében ettől le- és felfelé is némileg eltérhetek)
Your answer
Határidő
Mikorra szeretnéd legkésőbb kézhez kapni a megrendelésedet?
MM
/
DD
/
YYYY
Pontgyűjtő hűségprogram
Pontbeváltás
Ha már tagja vagy a Szizi művek törzsvásárlói pontgyűjtő programnak, a meglévő pontjaidat itt használhatod fel. Több kedvezmény is megjelölhető egyszerre.
Pontgyűjtő kuponfüzet *
Ha még nem vagy tagja a Hűségprogramnak, akkor a rendeléskor megadott e-mail címeddel megnyitom a virtuális pontgyűjtő kuponfüzetedet, amelybe kifizetést követően a vásárlás értéke után járó pontokat automatikusan jóváírom. A negyedéves egyenlegközlő hírlevél alján található "Leiratkozás" gombbal bármikor kiléphetsz a programból.
Ajánló
Ha valakinek az ajánlására rendelsz most tőlem, kérlek írd ide a nevét, hogy megkaphassa az ajánlásért járó pontokat!
Your answer
Honnan hallottál rólam?
Szállítási adatok
E-mail cím *
Your answer
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Telefonszám *
(csak számjegyekkel, pl. 201234567) Erre az adara a postai feladáshoz van szükség, én csak akkor hívlak fel ha elakadok a festésben és sürgősen egyeztetnünk kell.
Your answer
Szállítási mód kiválasztása *
Személyes átvételre Budapesten a III. kerületben van lehetőség. A postán küldött porcelánokat karton dobozban, buborékos fóliában, biológiailag lebomló környezetbarát töltőanyaggal adom fel. A postázási költség tartalmazza a biztonságos töltőanyagot, a postakész csomagolást, ajándék csomagkísérőt, a csomagolási és a feladási díjat valamint a törékeny garanciát. A küldeményekben bekövetkezett esetleges károkért a posta helyett én vállalom a felelősséget. Így jelentős többletköltségtől, jegyzőkönyv felvételtől és utánajárástól szabadulsz meg. Elég ha 5 napon belül a mail@szizi.hu címre elküldöd a törött darab fényképét és soron kívül pótlom.
Szállítási/számlázási cím
Your answer
Foxpost terminál helye
A hozzád legközelebb eső terminált itt keresheted meg: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/
Your answer
Rendelés leadása
A "KÜLDÉS" gombra kattintva a rendelés feladása megtörténik. A beküldéstől számítva 3 napon belül e-mailben értesítelek a vállalási árról és a várható elkészülési időről. Ekkor még van alkalmad a megrendelést lemondani. Ha az ajánlatra három napon belül nem érkezik írásos lemondás, az árat és a határidőt elfogadottnak tekintem. Felhívom a figyelmedet, hogy egyedi kérésre készített termék esetében a vevőt elállási jog nem illeti meg, azt elkészülte után köteles átvenni és kifizetni.

KOPÁS GARANCIA
Amennyiben az átvételtől számított 2 éven belül a festett mintában rendeltetésszerű használat mellett szemmel látható elváltozás/kopás lenne tapasztalható, a terméket díjmentesen kijavítom, vagy eredeti áron visszaveszem!

KÖSZÖNÖM A RENDELÉST!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.