Ilmoittaudu nuorten valmennusryhmään 2021

Helsingin Suunnistajien 14-18 -vuotiaiden (2003-2007 syntyneiden) nuorten valmennusryhmä on tarkoitettu motivoituneille ja tavoitteellisesti harjoitteleville SM-kisoissa kilpaileville nuorille suunnistajille. Voit osallistua toimintaan myös ilman kilpailullisia tavoitteita omien aikaresurssiesi mukaan.

Valmennusryhmän vuoden 2021 ryhmämaksu on 170 euroa ja se sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset ja suunnistusleirien harjoitukset. Seura maksaa ryhmämaksun maksaneiden osallistumismaksut henkilökohtaisiin ja viestikilpailuihin rastiviikkoja lukuun ottamatta. Ryhmämaksu oikeuttaa myös tukeen seuran järjestämien leirien ja kilpailumatkojen osalta (leireistä ja matkoista kuitenkin leiri-/matkakohtainen omavastuu) sekä seuran tukemaan seura-asupakettiin. Ryhmään kuuluvien urheilijoiden kanssa tehdään urheilijasopimukset, joissa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt sekä urheilijan ja seuran velvoitteet.

Vaihtoehtoinen ryhmämaksu on 90 euroa, mikä sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset, suunnistusleirien harjoitukset sekä viestiosallistumiset seuran valitsemissa joukkueissa. Vaihtoehtoiseen ryhmämaksuun ei sisälly henkilökohtaisten kilpailuiden osallistumismaksuja, seuran leiri- ja kilpailumatkoja eikä seuran asupakettia.

Ryhmään kuulumisen edellytyksenä on nuoren oma halu sitoutua seuran ja ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Vuoden 2021 toimintaan voit ilmoittautua mukaan alla olevan linkin kautta 1.11.2020 mennessä. Ryhmään voi hakea myöhemminkin kauden aikana ottamalla suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin.

Lisätietoja ryhmään hakemisesta antaa Sari Kallela (040 723 1010) Marko Rajala (040 556 6654)

Huom. Tarkistathan samalla jäsenpalvelusta (myClub), että kaikki tietosi ovat ajan tasalla
Email address *
Haluan liittyä valmennusryhmään *
Etunimi, sukunimi *
Syntymävuotesi *
Millainen suunnistuskautesi oli v. 2020? Kerro lyhyesti harjoittelustasi ja kilpailemisestasi. *
Mitkä ovat tavoitteesi kaudella 2021? Missä haluat kehittyä? *
Mitkä ovat kilpailulliset tavoitteesi kaudella 2021? *
Millaista toimintaa haluat nuorten ryhmän sinulle tarjoavan? Kuvaa lyhyesti minkälaisia harjoituksia, leirejä ja muuta toimintaa odotat. Kerro myös mitä muuta tukea haluaisit. *
Onko sinulla henkilökohtainen valmentaja? Jos sinulla on henkilökohtainen valmentaja, kuka hän on? *
Annan luvan käyttää seuran ulkoisessa viestinnässä leireillä, kilpailuissa tmv. seuran toiminnassa minusta otettuja kuvia ja annan luvan julkaista nimeni. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Helsingin Suunnistajat ry. Report Abuse