LOP 04 - Ultimate Sacrifice
The number in the parenthesis indicates how many boxes you should check to be correct in that quiz number.
Email address *
Complete Name (Family Name, Given Name) *
Contact Number (and WhatsApp No. if available) *
1. Whom did the animal that was sacrificed in Isaac's place represent? *
Answer: John 1:29. The next day John seeth __________ coming unto him, and saith, Behold the lamb of God, which taketh away the sin of the world.
1 point
2. Why was it necessary for Jesus to die? *
Answer: Romans 3:23. For ______ have sinned.Romans 6:23 For the wages of sin is death.Hebrews 9:22 Without shedding of blood is no remission [forgiveness].1 Corinthians 15:3 Christ died for our sins.1 Peter 3:18 For Christ also hath once suffered for sins, the just for the unjust.
1 point
3. What is this great plan of salvation called? *
Answer: Revelation 14:6. Having the everlasting ____________ to preach unto them that dwell on the earth.
1 point
4. Why did God make such a fantastic sacrifice for us? *
Answer: John 3:16. For God so __________ the world, that he gave his only begotten Son.
1 point
5. What must I do to benefit from Jesus' sacrificial death? *
Answer: Acts 16:31. ______________ on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved.John 1:12 But as many as received him, to them gave he power to become the sons of God.
1 point
6. How, then, am I forgiven and cleansed? *
Answer: Acts 3:19. ____________ ye therefore, and be converted, that your sins may be blotted out.1 John 1:9 If we confess our sins, he is faithful and just to forgive us our sins, and to cleanse us from all unrighteousness.
1 point
7. What is this wonderful conversion experience called? *
Answer: John 3:7. Ye must be ________ again.
1 point
8. Who enters the heart of each born-again Christian? *
Answer: John 14:17. Even the ____________ of truth; ... ye know him; for he dwelleth with you, and shall be in you.
1 point
9. When Jesus lives in my heart through the Holy Spirit, what will I do? *
Answer: Philippians 2:13. Both to will and to ____ of his good pleasure.
1 point
10. Why should I be confident that my new-birth experience will be successful? *
Answer: Philippians 1:6. He which hath __________ a good work in you will perform it until the day of Jesus Christ.
1 point
11. Why do some people fail in their Christian experience? *
Answer: Isaiah 53:6. We have turned every one to his own ______.2 Peter 3:2 Be mindful of the words... and of the commandment of us the apostles of the Lord and Saviour:
1 point
12. How can I know that Jesus accepts me and that I am His child? *
Answer: Titus 1:2. God, that cannot lie, _________.
1 point
13. How will true conversion change a life? *
John 13:35. By this shall all men know that ye are my disciples, if ye have ________ one to another.
1 point
14. What wonderful promises come with Christian life? *
Philippians 4:13. I can do all ____________ through Christ which strengtheneth me. Philippians 4:19 God shall supply all your needs.Mark 10:27 With God all __________ are possible.
1 point
15. Will you decide now to accept Jesus' plan to save you? *
0 points
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy