Уебинар „Светът на детето- от 0 до 1 година „ - 19 януари- 12.00-14.00 ч
Онлайн лекцията „Светът на детето- от 0 до 1 години“ помага на родителите да си взаимодействат с техните бебета по начини, които насърчават сигурната привързаност, успешната комуникация и развитието на мозъка. Уебинарът включва теория и техники, които се фокусират върху оптималното развитие на детето - социално, емоционално, когнитивно, развитие на езика и креативността.

Някои от темите, които ще застъпим в семинара:
 
- Какви игри са подходящи за бебето до една година. Играчки и занимания за вашето бебе до 1 година
- Запознаване с основните етапи в развитието на бебетата. Основни психологически теории.
- Какво е сигурна привързаност и значението й за развитието на детето
- Да се научим как да разбираме сигналите на бебетата. Разбиране на важността на родителския комуникация за развитието на мозъка на бебетата
- Разбиране на значението на четенето на бебетата. Как да говорим с бебетата по начин, който стимулира езиковото развитие


Водещ: Анета Калчева – психолог и психотерапевт. Завършила бакалавърска степен по психология в СУ Св. Климент Охридски и магистър „Артистично психосоциални практики и психодрама“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители.Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ и от 2015г води терапевтични психодраматични групи за деца.
Има дългогодишен опит във воденето на групи за подготовка на бъдещи родители и обучения на родители.
Работи под супервизия като Гещалт консултант и се обучава за гещалт терапевт към Български институт за гещалт терапия. В продължаващо обучение за психодрама терапевт - „Психодрама, социометрия и групова динамика" към Фондация Психотерапия 2000, обучителна организация, член на БДПГТ и FEPTO.
Създател на "СМисъл" - пространство за обучения, консултации и психотерапия. Работи индивидуално и групово с деца, юноши и възрастни.
В работата си стъпва на основни психологически теории и конструкти за детското развитие и психика, като съчетава различни подходи.Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.
Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.

Централна Кооперативна Банка
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG52 CECB 9790 10A6 4722 00
Титуляр: Анета Калчева
Основание за плащане: Уебинар -19.01 Вашите Имена!

*Моля, не пропускайте да отбележите имената си в нареждането за плащане, ако се различават от имената, с които сте регистрирани за уебинара.

След като платите таксата, ще получите линк за гледане, който ще е активен на 19 януари от 12.00, когато ще започнем живото предаване.

За контакт: info@smisul.org
тел: 0887 55 68 58
Email address *
Име и фамилия *
Телефон
Допълнителен коментар
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy