RODAUTORS
Formulari d'inscripció a la 2a edició del Festival Itinerant de Cantautors i Cantautores RODAUTORS, estarà obert del 15 de març al 15 d'abril. La 2a edició tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny de 2018 al poble de Mura.
Nom i Cognoms *
Your answer
Nom artístic *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Lloc de residència *
Your answer
Descripció de la proposta *
Breu descripció (aproximadament 150 paraules). La descripció s'utilitzarà per a presentar el Cantautor o Cantautora a la web i al Festival.
Your answer
Músics acompanyants? *
Cada participant podrà anar acompanyat, com a màxim, de dos músics més. Es podrà fer servir qualsevol tipus d'instrument excepte bateria (per qüestions tècniques i d'agilitat del festival).
INSTRUMENTS *
Escriu els instruments, teus i dels músics acompanyants, que faràs servir a la teva actuació.
Your answer
Enllaç d’un vídeo *
L'enllaç al vídeo d'una cançó interpretada en directe i en un format el més semblant possible a la proposta que presenteu al festival. Si no teniu cap video penjat a la xarxa, podeu enviar-ho per correu electrònic a rodautors@gmail.com un cop finalitzat aquest formulari. Si per algun motiu no voleu que es faci servir el vídeo per a ser penjat a la web o xarxes socials feu-nos-ho saber també via correu electrònic.
Your answer
Pàgina web
Your answer
Xarxes i plataformes web
Enllaç de les pàgines on podem trobar-vos (Facebook, Instagram, Twitter, Spotify, Bandcamp...)
Your answer
Tens disponibilitat per poder estar present durant tot el Rodautors? *
El festival ofereix de forma gratuïta a tots els musics seleccionats l'allotjament , les dietes i algunes xerrades i tallers dirigits per professionals del sector durant el matí de dissabte. Ja que alguns dels objectius del festival són crear un espai de convivència i germanor entre tots els participants i oferir espais d’intercanvi de coneixements, experiències i habilitats, valorem especialment (tot i que no es condició indispensable) l'assistència a totes les activitats i concerts que es proposen. Els horaris previstos son: arribada a Mura dissabte 2 a les 10:00 i comiat diumenge 3 a les 17:00).
Required
Acceptes les bases del festival?
Amb l'enviament d'aquest formulari acceptes les bases de la 2a edició Festival Rodautors que tindrà lloc al poble de Mura durant els dies 2 i 3 de Juny de 2018.
Requeriments per formalitzar la inscripció
Un cop omplert i enviat aquest formulari, i per fer efectiva la teva inscripció, cal enviar un correu electrònic a rodautors@gmail.com amb una fotografia (per poder fer difusió a la web i xarxes socials) i el RIDER TÊCNIC (músics, instruments, microfonia i altres especificacions tècniques necessàries).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms