KOLLÉGIUMI FELVÉTELI KÉRELEM – 2023/2024. Szegedi Városi Kollégium
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 26-28.
Telefon: 62/547-154, E-mail:titkarsag@szegedivarosikollegium.hu
Honlap címe: http://www.szegedivarosikollegium.hu

Kérjük, hogy adja meg értesítési E-mail címét, és amennyiben kéri, értesítést küldünk a kérelem beérkezéséről, valamint másolatot a beadott Kollégiumi elhelyezési kérelméről.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Cím nélküli
TÁJÉKOZTATÁS
Intézményünk a Kollégiumi felvételi eljárás ideje alatt, a beköltözést követő második hét végéig, valamint felvétel esetén a kollégiumi tagság megszűnéséig  a jelen Kollégiumi felvételi kérelemben feltüntetett adatok kezelése során az adatok tárolásának és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében, tárhely szolgáltatás céljából a Google LLC, mint adatfeldolgozó ingyenes tárhely szolgáltatását veszi igénybe. Jelen Kollégiumi elhelyezési kérelem kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a kérelemben közölt adatokat az intézmény a Google LLC, mint adatfeldolgozó és ingyenes tárhely szolgáltató igénybevételével kezelje és tárolja.

Amennyiben ehhez nem járul hozzá, úgy Honlapunkról a Letölthető dokumentumok között megtalálja a Kollégiumi felvételi kérelem 2023-2024 c. űrlapot, melyet ez esetben nyomtatás majd kitöltés után postai úton juttathat el címünkre, vagy beszkennelve elküldheti E-mail címünkre.

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT *
Igen
Jelen Kollégiumi elhelyezési kérelem kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a kérelemben közölt személyes adataimat az intézmény a Kollégiumi felvételi eljárás ideje alatt, a beköltözést követő második hét végéig az adatok tárolásának és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében a Google LLC, mint adatfeldolgozó és ingyenes tárhely szolgáltató igénybevételével kezelje és tárolja.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy