Gura Vadului - Sondaj Strategie de Dezvoltare
DOCUMENT CARE CONȚINE DATE CU CARACTER PERSONAL PROTEJATE DE PREVEDERILE REGULAMENTULUI (UE) 679/2016
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Dragi cetățeni,

Strategia de dezvoltare a Comunei Gura Vadului pentru perioada 2021-2027 reprezintă instrumentul de planificare și orientare strategică, prin care se stabilesc principalele priorități și direcții de acțiune cu impact direct asupra comunității.
Viziunea pentru dezvoltarea durabilă a județului va fi definită prin efortul participativ al administrației publice locale, instituțiilor, mediului de afaceri și societății civile, pe scurt, tot ceea ce constituie comunitatea locală.  
Prin urmare, vă încurajăm să vă implicați în cadrul acestui proces participativ și să completați chestionarul de mai jos, care va sta la baza viziunii de dezvoltare a Comunei Gura Vadului pentru următorii 7 ani.
Este o ocazie prin care puteți participa activ la dezvoltarea comunității din care faceți parte!

Prin completarea acestui chestionar vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, care vor fi folosite de C]TU CONSULTING SRL, selectată ca operator economic responsabil de elaborarea strategiei, exclusiv în folosul prezentului proiect. Respectăm încrederea acordată și vă asigurăm că depunem toate eforturile necesare pentru protejarea confidențialității datelor dvs., nepartajând aceste date cu o terță parte.

Chestionarul poate fi completat atât integral, cât și parțial, acolo unde dețineți informații sau doriți să contribuiți cu opinii și propuneri. Pentru orice informații sau detalii suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0767 08 02 01, persoană de contact CÎTU-LUPU COSTICĂ-ADRIAN.

Vă mulțumim anticipat pentru implicare și timpul acordat!
Date de identificare
1 . Vârsta respondentului *
2. Sexul respondentului *
3. Localitatea de domiciliu *
4. Nivelul studiilor absolvite. *
5. Statusul ocupațional *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy