MCSE 2024. tisztségviselők jelölése

A megalakult Jelölő Bizottság (JB) elnöke: Radnay Gábor, tagjai: dr. Jakabfi Marianna, dr. Trixlerné dr. Szabó Zsuzsanna

Az alábbi tisztségekre 2024. február 16-ig lehet jelöléseket leadni, illetve megfelelő programmal pályázni. Egy pozícióra egy jelölést lehet tenni. Nem szükséges minden pozícióra javasolni jelöltet.

Minden tisztségre csak érvényes tagsággal rendelkező MCSE tagot lehet jelölni.

VEZETŐSÉG: Elnök  -  Titkár  -  Tanulmányi Bizottság vezetője - Külügyekért felelős vezetőségi tag  - Tudományos életért, kongresszusi részvételért felelős vezetőségi tag - Pénztáros

A tisztújító közgyűlés választja meg az Ellenőrző Bizottságot (2 tag) és az Etikai Bizottságot (2 tag). Ezekre a funkciókra bármelyik rendes tag jelölhető.

Etikai Bizottság (elnök+2 tag)

Ellenőrző Bizottság (elnök+2 tag)

Az Etikai Bizottság és az Ellenőrző Bizottság 2-2 tagjának, valamint a pénztárosnak nem kell pályázatot benyújtania.

2024. február 16-át követően a JB megkérdezi a tagság által különböző tisztségekre javasolt jelölteket, hogy vállalják-e a jelölést az adott funkcióra, ha igen, akkor bekéri szakmai önéletrajzukat és pályázatukat, valamint ellenőrzi jelölhetőségüket.  

A JB a tisztújító közgyűlés előtt legalább 10 nappal közzé teszi a különböző vezetőségi tisztségekre pályázó jelöltek névsorát, szakmai önéletrajzukat és pályázatukat.

A közzététel a honlapon és az egyesületi levelezőlistán történik.  

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jelölő TELJES NEVE: *
Jelölésre csak MCSE tagok jogosultak
Emailcím
Nyilatkozat MCSE tagságról: 
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy