Σεμινάριο Βουλγαρικών
Σεμινάριο Βουλγαρικών με την Σοφία Μουρατίδου

Οι συμμετέχοντες μέσα από αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουν τη βουλγαρική γλώσσα και θα εστιάσουν σε τουριστικά θέματα με τη χρήση στοχευμένου υλικού που προορίζεται γι' αυτό το ενδιαφέρον. Προετοιμάζονται επίσης στην τουριστική ορολογία δίδοντας έμφαση στον προφορικό και γραπτό λόγο.Το επίπεδο είναι αρχαρίων και καλύπτεται το επίπεδο Α1-Α2 της βουλγαρικής γλώσσας.

Η Σοφία είναι πτυχιούχος Ρώσικης γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Ασχολείται με τη διδασκαλία των ρωσικών και βουλγαρικών και ειδικεύεται στα Ρωσικά και Bουλγάρικα στον τουρισμό, σε επιχειρηματικούς κλάδους και στις μεταφράσεις. Ειδικεύεται επίσης στην προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια της Ρωσίας και της Βουλγαρίας.

Έναρξη: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου
Kάθε Παρασκευή 15:00-17:00 στη Balkan Heart (Αλ. Δελμούζου 8-κέντρο)
Διάρκεια: 5 μήνες
Συνολικό κόστος συμμετοχής : 40//μήνα


Η εγγραφή γίνεται με την καταβολή του 50 % του ποσού του πρώτου μήνα πριν την έναρξη του σεμιναρίου

***Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Για οποιαδήποτε πληροφορία βρισκόμαστε στη διάθεσή σας στο balkanheart@usbngo.gr ή στο 2310.215.629
Ονοματεπώνυμο *
Name & Surname
Your answer
Email *
Your answer
Τηλέφωνο *
Telephone number
Your answer
Ηλικία
Age
Your answer
Δίνω τη θετική μου συναίνεση στην επεξεργασία, αποθήκευση και μεταβίβαση των προσωπικών μου δεδομένων σε βάση δεδομένων που κρατά ο οργανισμός Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων. Τα δεδομένα μου θα κρατηθούν σε φυσική είτε ηλεκτρονική μορφή για 3 χρόνια. Η συγκατάθεση μου είναι ελεύθερη και έχω λάβει γνώση όλων των όρων για τη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων. Έχω διαβάσει προσεκτικά την πολιτική απορρήτου, πριν απαντήσω. Πληροφορίες για τη Πολιτική Απορρήτου μας: bit.ly/2MqUsik * *
Permission for use of personal data
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy