CÀPSULA - Relaxació com a recurs per la salut. 16 de novembre de 2019. El Vendrell
Gènere *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI *
Introdueix el número amb la lletra
Your answer
Data de naixment *
Selecciona primer l'any de naixement i després el dia i mes. En el cas que siguis menor d'edat, hauràs de sol·licitar un formulari d'autorització a formacio@voluntaris.cat una vegada hagis realitzat la inscripció.
MM
/
DD
/
YYYY
Email *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Entitat de referència *
Entitat on fas voluntariat. En cas de no fer voluntariat, indicar "Particular"
Your answer
Si és una entitat membre de la FCVS introdueix el codi de federada per a obtenir el preu reduït
Cal introduir la lletra en majúscula i un número de 3 xifres (sense espais).Consulta a la teva entitat per a que et confirmi la seva pertinença a la FCVS i et faciliti el codi de federada.
Your answer
Has fet altres cursos de formació per a persones voluntàries *
Vull rebre informació de la Federació Catalana de Voluntariat Social *
De conformitat amb el que es disposa en la normativa de protecció de dades personals, Reglament (UE) 2016/679, li informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, seran tractats per FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL. amb la finalitat de gestionar la nostra agenda de contactes, atendre les seves sol·licituds per via electrònica així com a efectes històrics. Les dades es tractaran sobre la base del seu consentiment, execució d'un contracte, o el compliment d'obligacions legals i els interessos legítims d'empresa FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL. El termini de conservació de les dades serà l'establert en la normativa aplicable, com a mínim. Pot contactar amb el responsable, així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació, oposició i revocació del consentiment a FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL en C/ GRASSOT 3, 2ON, 08025, BARCELONA. Tenen dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades. Per a més informació consulti la política de privacitat a www.voluntaris.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy