Kívánságlista: Új funkció javaslata, észrevétel
CorinWebshop rendszerével kapcsolatban kívánságaidra, javaslataidra, észrevételeidre kíváncsiak vagyunk. Kérlek küld be őket!
-------
Ezen űrlapon beküldött igényeidért nem szeretnél fizetni (így árajánlatot sem küldünk rá), de szívesen használnád a funkciót a rendszerben.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Publikus email címed: *
Weboldalad címe, ha van:
Fejlesztés helye
Fejlesztés témája, elvárás tőle:
Javaslataid, kívánságaid miket szeretnél leírása *
Ezek olyan kívánságok, amelyek felkerülnek egy másokkal közös kívánság listára, és a renszer fejlesztési tervezésénél figyelembe vesszünk ezeket is. Ezeknek elkészítési határideje számodra kiszámíthatatlan pár naptl jópár hónap is lehet. Ha szeretnéd, hogy a funkció mielőbb fejlesztésre kerüljön, ezt a funkció támogatásával tudod megsürgetni, előrébb hozni. Ha ilyet szeretnél, akkor kérlek az árajálat kérést töltsd ki, hiszen ez számunkra is konkrét jelzés, hogy a funkció fejlesztésében vélalsz költséget ,azaz társfinanszírozással velünk készük el. Ebben az esetben sem Te fizete ki a teljes költséget, hanem társfinanszírozást válalsz a funkció kialakításában. Itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScStd4ol9_A0nxL_DnN4jfwLsZev3fQYm65-wmqoGltte20Ig/viewform
Prioritása számodra: *
Ez számunka fontos információ a rendszer fejlesztési tervezésénél.
KÖSZÖNETNYÍLVÁNÍTÁS (Megjegyzés)
KÖSZÖNJÜK, HOGY KÍVÁNSÁGAIDDAL, JAVASLATAIDDAL SEGÍTED MUNKÁNKAT!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Quickstudio Group. Report Abuse