Φόρμα Συμμετοχής: ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ / ΑΝΩ ΧΩΡΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΆ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ

  • Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ.

  • ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ EMAIL, ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ(JUNK) ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑSign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
ΕΠΙΘΕΤΟ(ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) *
ΟΝΟΜΑ(ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) *
ΠΕΡΙΟΧΗ *
ΗΛΙΚΙΑ *
ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *
ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΤΕ? *
Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΜΑΞΙ? *
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ *
ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ  NEWSLETTER?
*
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο συμμετέχων δηλώνει την προθυμία του/της να συμμετέχει ενεργά σε περιπέτειες/δραστηριότητες/εξορμήσεις που διοργανώνονται από τους  In The Mountains  κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.
Ο κάθε συμμετέχων συμμετέχει με δική του ευθύνη στις περιπέτειες/δραστηριότητες/εξορμήσεις των In The Mountains . Ο κάθε συμμετέχων αποδέχεται να συμμορφωθεί με τους κανόνες, τις οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές των In The Mountains  πριν και κατά τη διάρκεια της περιπέτειας/δραστηριότητας/εξόρμησης.
Οι  In The Mountains  , παρά την τήρηση αυστηρών κανόνων ασφαλείας και την επιλογή των ασφαλέστερων διαδρομών, δεν είναι υπεύθυνοι για πιθανούς κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τη συμμετοχή του συμμετέχοντα σε οποιαδήποτε περιπέτεια/δραστηριότητα/εξόρμηση. Οι δραστηριότητες στη φύση περιέχουν τον κίνδυνο ατυχήματος ή/και θανάτου και η συμμετοχή σε αυτές προϋποθέτει την επίγνωση και αποδοχή του κινδύνου αυτού. Ο συμμετέχοντας γνωρίζει και καταλαβαίνει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα των δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχει, τους κινδύνους που ενέχουν, καθώς και ότι έχει ιδία την ευθύνη για την δική του ασφάλεια.

Οι  In The Mountains  δεν είναι υπεύθυνοι για πιθανούς κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τη συμμετοχή του συμμετέχοντα σε οποιαδήποτε περιπέτεια/δραστηριότητα/εξόρμηση. Κάθε συμμετέχων είναι υποχρεωμένος να κρίνει για τον εαυτό του/της εάν ή όχι η κατάσταση φυσικής του κατάστασης και της υγείας του/της είναι επαρκή για συμμετοχή σε περιπέτειες/δραστηριότητες/εξορμήσεις, αν είναι απαραίτητο, μετά από δική του διαβούλευση με ένα γιατρό.
 Σε περίπτωση που ο συμμετέχων συμμετέχει σε περιπέτεια/δραστηριότητα/εξόρμηση έχοντας δηλώσει ψευδή ή/και ανεπαρκή στοιχεία ή/και έχει αποκρύψει στοιχεία σωματικής/ψυχικής υγείας και φυσικής κατάστασης ή/και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης περιπέτειας/δραστηριότητας/εξόρμησης σύμφωνα με την κρίση του αρχηγού (η κρίση και απόφαση του αρχηγού είναι τελική και αδιαπραγμάτευτη) ή/και δεν έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό που επισημαίνεται στις προϋποθέσεις συμμετοχής για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης περιπέτειας/δραστηριότητας/εξόρμησης, η συμμετοχή του θα θεωρείται άκυρη, δεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων, ούτε οποιαδήποτε άλλη αποζημίωση χρηματική ή/και σε είδος κι επιπρόσθετα ενδέχεται να του επιβληθούν κυρώσεις όχι μόνο για ψευδή στοιχεία αλλά και επειδή ενδεχομένως έχει θέσει σε κίνδυνο την ομάδα και τους συντελεστές της.
Ο συμμετέχοντας έχει τις απαιτούμενες ικανότητες, γνώσεις, την απαιτούμενη εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την συμμετοχή του στη συγκεκριμένη περιπέτεια/δραστηριότητα/εξόρμηση σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται σε κάθε περιπέτεια/δραστηριότητα/εξόρμηση σαν 'ελάχιστος απαραίτητος εξοπλισμός για συμμετοχή' και έχει λάβει υπόψη του τις σχετικές με τις καιρικές συνθήκες προβλέψεις για το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη περιπέτεια/δραστηριότητα/εξόρμηση. Οποιαδήποτε και όλα τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται πρέπει να είναι αληθή και ακριβή.

Ο κάθε συμμετέχοντας δεσμεύεται να λαμβάνει μέρος στις προγραμματισμένες δραστηριότητες (πχ. πεζοπορία, αναρρίχηση, canyoning, rafting, sea kayak, κλπ.) με προσοχή, υπεύθυνα και χωρίς επιπολαιότητες ή αυθαίρετα, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια του ιδίου και την ασφάλεια των άλλων συμμετεχόντων και τις οδηγίες που δίνονται από τον αρχηγό και τους συντονιστές. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η προσωπικά αν του συμβεί οτιδήποτε ή αν προκαλέσει οτιδήποτε σε άλλον συμμετέχοντα ή συντονιστή ή αρχηγό. Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί η διάσωση οποιουδήποτε συμμετέχοντα, οι  In The Mountains  θα ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές το συντομότερο δυνατόν, αλλά ο/η ίδιος/α θα είναι αποκλειστικά υπέυθυνος/η για την ακεραιότητά του καθώς και για οποιοδήποτε κόστος (υλικό-άυλο-ψυχικό) μπορεί αυτό να συνεπάγεται καθώς και για τυχόν αποζημιώσεις που μπορεί να ζητηθούν.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.
'Εφηβοι ηλικίας 12-18 ετών μπορούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν σε περιπέτειες/δραστηριότητες/εξορμήσεις μόνο με τη συνοδεία γονέων ή αν συνοδεύονται από πιστοποιημένο κηδεμόνα τους με τη γραπτή και πιστοποιημένη συγκατάθεση γονέων.
Παιδιά από 7+ ετών μπορούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν σε περιπέτειες/δραστηριότητες/εξορμήσεις μόνο με τη συνοδεία γονέων ή αν συνοδεύονται από πιστοποιημένο κηδεμόνα τους με τη γραπτή και πιστοποιημένη συγκατάθεση γονέων και ΜΌΝΟ.
Κατοχύρωση θέσης σε περιπέτεια/δραστηριότητα/εξόρμηση γίνεται εφόσον συμπληρωθεί η σχετική φόρμα εγγραφής και καταβληθεί το αντίτιμο για τη συμμετοχή.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy