Deltids säljare - Salezure AB
Vill du arbeta med marknadsledande företag inom sina branscher? Vill du påverka din inkomst genom att bara prata? Vill du arbeta i ett team där du kan påverka vår och din framtid?

Om du svarat JA på dessa frågor, kan du bli del av vårt team!

Vi på Salezure är ett nytt och hungrigt företag och vi tror på att göra saker tillsammans för vårt team. Vi skrattar mycket och organiserar regelbundet olika After Works, aktiviteter, tävlingar, men framförallt bra löner för vår insats. Hos oss på Salezure kommer du att vara en del av vårt dedikerade säljteam och bevittna framgångarna som du saknat i livet!

Vi erbjuder dig:

1. En deltidsanställning där du arbetar minst 7 h / vecka. Vi kräver endast två pass per vecka, men givetvis får du arbeta mer. Arbetstiderna är främst måndag-torsdag 17:00-20:30 och vi har även på helger för de som vill arbeta utanför ordinarie öppettider. Var fjärde fredag samlas vi för festligheter, så det kan bli ett extra pass för alla som vill ha roligt och gemenskap.
2. Omfattande säljutbildning och produkt-/tjänsteutbildning för vår uppdragsgivares räkning.
3. Vi erbjuder rättvisa provisioner för att tjäna upp till 1500 kr per pass. Självklart går det att tjäna mer, men det vore lögn att skriva det :).
4. Bra målgrupper och ett arbetsprojekt där du kan utveckla dig själv samtidigt som du tjänar pengar.


Vi ser fram emot att se att du vill lära dig nya saker och vara en del av vår växande verksamhet. Självklart har man fördel av erfarenhet för vårt team, men viktigaste är att du vill arbeta med oss.


Vi letar efter deltidsanställda och tjänsterna kommer att besättas så snart rätt personer hittas. Det som är viktigt för oss är inte vad du har gjort tidigare, men vad du är redo att göra i framtiden.
Hitta modet och skicka in ansökan, du har allt att vinna!

Email address *
Förnamn och efternamn *
Telefonnummer *
När vill du börja arbeta? *
MM
/
DD
/
YYYY
Uppgifterna används endast internt av Salezure AB i rekryteringssyft och sparas enligt GDPR och PUL.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of salezure.se. Report Abuse