STORA Klubbtouren anmälningsformulär
Här anmäler du dig till Svenska Tennisförbundet Göteborgs tävlingar i Stora Klubbtouren. Dessa tävlingar är för dig som är minst 11 år och spelar med gul boll. Tävlingarna passar dig som inte tidigare spelat så många tävlingar eller kanske vill testa på att spela din allra första tävling. Både flickor och pojkar kan anmäla sig. Varje tävling spelas i poolspels-format vilket innebär att det blir flera matcher för varje deltagare. Alla får pokal efter tävlingen.

Ni får fylla i anmälningsformuläret nedan. OBS. Anmälan för varje tävling öppnar 14 dagar innan tävlingsstart. Anmälningar som görs tidigare än 14 dagar innan tävlingen börjar är inte giltiga. Vilken dag som är första dag för anmälan står efter respektive tävlingsdag i anmälningsformuläret nedan. Ni kommer få en platsbekräftelse och kallelse till tävlingen ca fem dagar innan tävlingen börjar som mailas ut av tävlingsarrangören.

Välkomna!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Födelseår *
ÅÅÅÅ
Your answer
E-post *
Your answer
Vilken klubb tillhör du? *
Mobilnummer *
Your answer
Har du spelat någon tävling tidigare? *
I samband med Stora Klubbtouren kan foton tas som kan komma att användas av både SvTF Göteborg och tävlingsarrangören. Om jag inte vill att mitt barn ska synas på bild i dessa sammanhang så meddelar jag tävlingsarrangören på plats. *
Jag godkänner att mina uppgifter sparas i enlighet med GDPR *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy