Ερωτηματολόγιο, σχετικά με την διασυνοριακή συνεργασία εντός της παραδουνάβιαςπεριοχής και των μακρο-περιφερειών της Αδριατικής και του Ιονίου
Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει εκδοθεί στο πλαίσιο του έργου "SECCo2 - Youth for cross-border partnerships and cohesion of the EUSDR and EUSAIR", που υποστηρίζεται από το Ταμείο Στρατηγικών Έργων του Δούναβη και το PA10 - Θεσμική Ικανότητα της Στρατηγικής της Ε.Ε. για την περιοχή του Δούναβη.

Ο κύριος σκοπός του ερωτηματολογίου είναι να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τις μορφές και τις δομές της διασυνοριακής συνεργασίας, που λειτουργεί εντός της περιοχής του Δούναβη και στις περιφέρειες Αδριατικής-Ιονίου. Ως αποτέλεσμα, θα δημοσιευθεί μια βάση δεδομένων σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα, με σκοπό να συνδέσει τους τοπικούς εταίρους, όπως Ευρωπαϊκούς Ομίλους Εδαφικής Συνεργασίας, ευρω-περιφέρειες, πόλεις, σύνδεσμοι,
επιμελητήρια κτλ. σχετικά με την διασυνοριακή συνεργασία.

Αν εκπροσωπείτε κάποια από τις προαναφερθείσες δομές και δεν θέλετε να χάνετε τα τελευταία νέα σχετικά με διασυνοριακές πρωτοβουλίες, δρώμενα και ανοιχτές προσκλήσεις έργου, εγγραφείτε στην πλατφόρμα, συμπληρώνοντας την ακόλουθη έρευνα. Αν δεν ενδιαφέρεστε, αλλά ίσως γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να ενδιαφέρεται, σας παρακαλούμε να προωθήσετε αυτήν την πρόσκληση στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Για περαιτέρω πληροφορίες για το έργο, επισκεφτείτε: http://cesci-net.eu/secco2

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή πρόβλημα, σχετικά με το ερωτηματολόγιο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο cesci@cesci-net.eu. Θυμηθείτε, ότι θα μπορείτε να μεταφορτώσετε αρχεία στον τομέα 4, μόνο αν έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Google.

Πριν συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, διαβάστε την πολιτική επεξεργασίας δεδομένων: goo.gl/Sjtt4G

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας!

Επιτρέπετε να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με αυτήν την πολιτική *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service - Additional Terms