Låtskriverworkshop med Peter Nordberg - Lørdag
Går du med en liten låtskriver i magen, eller er du en erfaren låtskriver som trenger litt inspirasjon og faglig innspill, kan vi absolutt anbefale deg å delta på denne workshopen. Workshopen passer for både dere som skriver tekst og dere som lager musikk, du trenger ikke være en komplett singer/songwriter. Her vil du sammen med likesinnede jobbe kreativt i små grupper som kan føre til nye og fremtidige samarbeid i tiden som kommer.

Litt om Peter Nordberg:
Peter Nordberg er en svensk musiker og låtskriver bosatt i Stockholm. Han vokste opp i Stockholm, men bodde fra 1989 til 2000 i utlandet. Først i London og Italia, før han i 1995 flyttet til Stavanger. Han har siden den gang gitt ut en rekke album, og samarbeidet med kjente artister som Vidar Johnsen, Anita Skorgan m.fl.

Litt om Jørgen Manke:
Jørgen har en enorm lidenskap for musikk, en unik evne til å forstå artister og medmennesker, og inspirerer til å få det beste ut av de han samarbeider med. Han har tittelen produsent, og du finner han som oftest i Skambra Studio på Kvernaland. De seneste årene har han produsert et fint knippe album, EPer og singler for både lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Workshopen finner sted i lokalene til Klepp Kulturskule lørdag 27. april.
Pris: 1195,- inkl. lunsj og forfriskninger,

NB! Begrenset antall plasser. Utvalgte deltakere vil få tilsendt mail i forkant av workshopen.

Email address *
Denne workshopen koster kr 1195,- *
Fullt Navn *
Your answer
Adresse + postnummer + poststed *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Alder *
Your answer
Noe annet vi trenger å vite? Allergier?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service