Djemaa el Fna Rotterdam | Aanmelding 2019
Onderstaande formulier dient compleet en correct te worden ingevuld. Aan de hand van deze informatie wordt de selectie gemaakt, en is hiermee niet geheel vrijblijvend. Denk dus goed na over welke producten u wilt verkopen. Bij aanmelding gaan wij ervan uit dat de informatie in onze informatiebrochure en de algemene voorwaarden bekend is. Alvast bedankt voor uw interesse en we zien uw aanmelding met enthousiasme tegemoet!
PERSOONLIJKE GEGEVENS
Vul hieronder de contactgegevens van de persoon die het aanspreekpunt is voor de organisatie. Deze persoon dient ook tijdens het festival aanwezig te zijn op locatie.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Telefoonnummer (mobiel) *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Bevestiging e-mailadres *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Land *
Your answer
DEELNAME INFORMATIE
Naam van de onderneming waarmee deelgenomen wordt *
Ook als u geen officieel bedrijf of professionele onderneming heeft, maar meedoet als particulier dient u een naam op te geven. Deze wordt gebruikt voor verdere communicatie naar het publiek.
Your answer
Deelnemen als *
Factuuradres: straat + huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Land *
Your answer
Ik meld me aan voor de categorie *
Aantal standplaatsen *
Voor food bestaat 1 standplaats uit een dubbele marktkraam à een oppervlak van 4m*5m. Voor non-food bestaat 1 standplaats uit een eenzijdige marktkraam à een oppervlak van 4m*2m. Als u kiest voor bijvoorbeeld 2x foodkraam, dan zijn dat 2x standplaatsen (naast elkaar). Zie informatiebrochure voor meer uitleg, ook m.b.t. food trucks e.d.
Website / Sociale media
Geef de volledige URL (weblink) van uw website, Facebook- en/of Instagrampagina. Zorg dat dit geen afgeschermde/besloten pagina is.
Your answer
Waar kent u ons van? *
Motivatie deelname en persoonlijke ervaring *
Jaarlijks ontvangen we veel aanmeldingen waar we maar een bepaald aantal uit kunnen selecteren. Vertel ons waarom u onmisbaar bent op ons festival en wat uw ervaring is met het deelnemen aan evenementen en festivals.
Your answer
Eventueel nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek voor meer toelichting. Geef in onderstaand uw beschikbaarheid op. *
Indien u op meerdere dagen beschikbaar bent, graag dan alle dagen aankruisen.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service