Ilmoittautuminen järjestötoimijoiden (yms.) Toivoa ja toimintaa- etätyöpajaan
TYÖPAJA ON TÄYNNÄ! Mukaan ei valitettavasti mahdu enää. Voit tutustua hankkeesseen omatoimisesti sen nettisivuilla: https://toivoajatoimintaa.fi/

Biologian ja maantieteen opettajien liiton Toivoa ja toimintaa -hankkeessa luodaan uudenlainen globaalikasvatuksen toimintamalli, jossa yhdistetään käytännön toimintaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista kestävän kehityksen kysymyksissä sekä aiheeseen liittyvien tunteiden käsittelyä ja kanavoimista.

Hankkeemme sidosryhmätyöpajassa pääset tutustumaan malliin ensimmäisten joukossa ja kommentoimaan sitä. Työpaja toteutetaan verkossa keskiviikkona 10.6. klo 13-16. (Verkkolinkki lähetetään osallistujille päivää ennen työpajaa.)

Työpaja koostuu luento-osiosta sekä toiminnallisista harjoituksista. Pääpaino on kestävän kehityksen kysymyksiin liittyvissä tunteissa ja niiden käsittelymahdollisuuksissa. Käymme lyhyesti läpi myös kestävän kehityksen kysymyksiä yleisesti sekä niihin liittyviä, koulumaailmassa toteutettavaksi sopivia vaikuttamismahdollisuuksia. Lisäksi esittelemme Toivoa ja toimintaa -hankettamme kokonaisuutena sekä verkkosivustoamme (https://toivoajatoimintaa.fi/).

Kouluttajina toimivat Toivoa ja toimintaa -hankkeen työntekijät Pinja Sipari, Panu Pihkala ja Eeva Kemppainen.

Työpaja on ilmainen ja se on tarkoitettu ensisijaisesti järjestötoimijoille ja muille kasvattajille. Mukaan mahtuu 25 ensiksi ilmoittautunutta. (Yläkoulun ja lukion opettajia koulutamme urakalla syksyllä 2020 kahdeksassa koulutuksessa eri puolilla Suomea!). Peruthan ilmoittautumisesi lähettämällä Pinjalle sähköpostia, jos et pääsekään mukaan.

Lisätietoa antaa Pinja Sipari / Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry
pinja.sipari@bmol.fi, puh. 050 461 76 78

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN! <3
Nimi
Sähköpostiosoite
Työnantaja (tähän kysymykseen voi suhtautua luovasti :) )
Kotipaikkakunta
Lisätietoa tai terveiset kouluttajille
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL Ry. Report Abuse