"Hulumtim mbi Gjendjen e Shëndetit Mendor te të rinjët/rejat në Kosovë''

Të dashur të rinj,

Ju ftojmë të merrni pjesë dhe të kontriboni në këtë hulumtim, i cili ka për qëllim identifikimin e aspekteve të mirëqenies së të rinjve të grupmoshave 15-29 vjec, në Komunat e Kosovës.

Ky hulumtim realizohet nga Instituti IREDS, në kuadër të projektit të hartuar nga Ministria e Kultures, Rinisë dhe Sportit (MKRS) dhe KYC, mbështetur nga Fondet e Bashkimit Europian.

Pjesëmarrja dhe kontributi juaj është shumë i rëndësishëm për të kuptuar më mirë çështjet që ndërlidhen me shëndetin mendor. Ju lutem jeni të sinqertë në dhënien e përgjigjeve tuaja në pyetjet e këtij pyetësori. Pjesëmarrja juaj në këtë hulumtim është anonime dhe informatat tuaja personale nuk do të zbulohen (emri e mbiemri etj), të cilat nuk ka nevojë të shenohen askund në pyetësorë.

Ju faleminderit për pjesëmarrjen dhe kontributin tuaj në këtë hulumtim!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy