Aanmeldingsfomulier BC Bumpers
Aanmelding BC Bumpers Sittard-Geleen
Voornaam *
Achternaam *
Geslacht *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Straat en Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer
(indien jonger dan 16 jaar nummer ouder vermelden)
Mobiel nummer *
Dit nummer zal gebruikt worden om u op de hoogte te houden van training en wedstrijd informatie! (indien jonger dan 16 jaar nummer ouder vermelden)
E-mail adres *
Dit e-mail adres zal gebruikt worden om u op de hoogte te houden van training en wedstrijd informatie! (indien jonger dan 16 jaar e-mail adres ouder)
IBAN Bankrekeningnummer *
Tenaamstelling Bankrekening *
Akkoord afschrijving contributie via machtiging *
Bij dezen verklaar ik me, als lid of ouder/voogd van lid, bereid om de jaarlijkse contributie te betalen via automatische incasso. Ik machtig de penningmeester van de basketball vereniging BC Bumpers om de jaarlijkse contributie in twee termijnen van mijn rekening af te schrijven tot verder schriftelijke opzegging.De hoogte van de contributie wordt vastgelegd in de laatste Algemene Leden Vergadering van het seizoen.
Required
Mobiel nummer Ouder
Indien u op de hoogte wilt blijven club informatie via Whatsapp dan graag hier uw mobiel nummer vermelden!
E-Mail adres ouder
Inzien u als ouder club informatie wilt ontvangen per e-mail dan graag uw e-mail adres doorgeven!
Gebruik beeldmateriaal voor website, socialmedia en andere PR *
Mogen wij foto's en beeldmateriaal waar je op te zien bent gebruiken voor op onze website, social media en andere PR doeleinden?
Opslaan gegevens in oud-leden bestand *
Mogen we je gegevens opslaan in ons oud-leden bestand om je eventueel later uit te nodigen voor activiteiten of gelegenheden?
Opmerkingen
Hier kunt u eventuele opmerkingen plaatsen of extra info kwijt die voor ons belangrijk is om te weten!
Privacy
Privacy en veiligheid van uw persoonlijke gegevens zijn erg belangrijk voor ons. Bij BC Bumpers willen we ervoor zorgen dat u controle hebt over uw persoonlijke gegevens, welke gegevens wij van u hebben, verzamelen en gebruiken. Kijk voor meer informatie over het huisreglement en de privacyverklaring op onze website www.bcbumpers.nl. De ledenadministratie en secretaris van BC Bumpers zien er op toe dat na 2 jaar uw gegevens worden vernietigd. Voor een reünie en jubileumfeesten willen we graag een archief aanleggen. Daarvoor zullen we uw persoonsgegevens max. 15 jaar bewaren tenzij u dit op dit aanmeldformulier anders heeft aangegeven. De persoonsgegevens die we opslaan in een archief zullen alleen de NAWGTE zijn(N = Naam, A = Adres, W = Woonplaats, G = Geslacht, T = Telefoon, E = e-mailadres).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy