Anmälan deltagare Nätverket Unga Arrangörer
OM NUA (Ifall du vill veta mer)
Nätverket Unga Arrangörer (NUA) är ett mentorskapsprojekt i Stockholmsområdet som vänder sig till engagerade inom Sverokanslutna föreningar. Som deltagare kommer du att vara del av en deltagargrupp som tillsammans med en mentor diskuterar de utmaningar ni möter i ert engagemang. Man kan anmäla sig som grupp, t.ex. en arrangemangsgrupp, styrelse, lajvgrupp eller liknande. Varje mentor ska ha minst fyra deltagare, så om ni är en grupp med färre deltagare, eller ifall du anmäler dig enskilt så kommer vi att sätta samman grupper utifrån hobby, intresse och i samråd med mentorerna.

I deltagargruppen kommer ni att mötas med er mentor under en begränsad tidsperiod, grundupplägget är att ses ungefär varannan månad under ett år, och löpande diskutera vad som händer i gruppen. Vid er första träff med er mentor kommer ni att göra en översiktlig planering och få påverka mycket vad ni ska lägga ert fokus på. Ifall ni kommer överens om det med mentorn kan det vara aktuellt med ett kortare eller längre program.

Under mentorsträffarna kommer ni att kunna utveckla er samordning, kommunikation och ert ledarskap. Det kommer också finnas stora möjligheter att lära sig av någon som har många års erfarenhet av er hobby, få praktiska tips och erfarenheter, samt lära sig mer om hur man kan finansiera och göra ekonomisk planering för sin verksamhet.

Mer info på : http://stockholm.sverok.se/natverket-unga-arrangorer/

DET HÄR BEHÖVER DU VETA
(det enda du egentligen behöver läsa när du gör anmälan)

- Deltagande i NUA under dess första år är kostnadsfritt.

- Det finns möjlighet för hela grupper att anmäla sig. Uppge då samma gruppnamn, så vet vi att ni hör ihop.

- Du kan självklart anmäla dig även om du inte har en grupp på förhand!

- Anmäl dig SENAST 24:e JANUARI för att kunna vara med under projektets första termin!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms