Word Vrijwilliger
Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Buren Zonder Grenzen? Fantastisch! Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Missie
Wij ondersteunen erkende vluchtelingen bij het vinden van een huurwoning in de brede regio van Leuven, en omkaderen deze nieuwe start met verhuishulp en een buddywerking.

Lees meer over onze werking op www.burenzondergrenzen.be
Naam *
Voornaam *
Woonplaats *
E-mail *
Telefoonnummer *
Welke vrijwilligersactiviteit heeft jouw interesse? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
Motivatie
Hier kan u indien u wenst meer achtergrond geven over uw motivatie, of toelichten indien u specifieke interesses/vaardigheden graag wil inzetten in vrijwilligerswerk
Hebt u nog verdere opmerkingen of vragen? Laat het ons weten!
Privacyverklaring
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Buren Zonder Grenzen (feitelijke vereniging) voor het beheer en de organisatie van activiteiten en in relatie tot uw vrijwilligersaanvraag. Wij geven geen persoonsgegevens door aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van het vrijwilligerswerk waarvoor deze gegevens zijn verstrekt. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op het vrijwilligerswerk, volstaat het ons dat mee te delen op burenzondergrenzen@gmail.com. Via dit adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy